To je to što me zanima!

Božićni začini: Cimet, đumbir, muškatni oraščić, ružmarin...

Blagdanski obroci su ukusni, često i krcati kalorijama te masnoćama. Dodavanje začina poboljšati će okus namirnica, ali će imati i povoljan učinak na zdravlje
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 45

  • dekic 26.12.2013.

    Oprez s cimetom: Nije svaki cimet zdrav!Cimetovac potječe sa Sri Lanke (bivši Cejlon)DOBAR. - Kasija odnosno kineski cimetovac potječe iz Burme.LOŠ

  • Mala87 26.12.2013.

    Cimet me jedini asocira na Božić, ostali se više-manje koriste kad je potrebno preko cijele godine! Nekad mi cimet paše i u sred ljeta! :)

  • vana 3 26.12.2013.

    obožavam ove začine često ih koristim ne samo Božićne blagdane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare