To je to što me zanima!

Božićno drvce ukrašava za svaki praznik: 'Ne mičem ga iz sobe'

Lijepo je vidjeti nešto tako jedinstveno kada se vratim kući nakon dugog radnog dana. I, na neki način, Božić nikad nije završio.... samo je promijenio boje, rekla je Nadija Colucci iz San Diega
Vidi originalni članak

Nadija Colucci iz San Diega u Kaliforniji ukrašavanje božićnog drvca smatra jednim od najsretnijih trenutaka u godini, a kako bi izbjegla tugu koja dolazi sa skidanjem, ona drvce ostavlja u kući tijekom cijele godine. Jedino što skida su ukrasi koje mijenja ovisno o svakom prazniku: Valentinovo, Noć vještica, Uskrs ...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj njezin kreativni projekt započeo je tako što je jedne godine odlučila ostaviti božićno drvce do veljače te je tako došla na ideju da ga ukrasi za Valentinovo.

TVRDE ZNANSTVENICI Oni koji postavljaju blagdanske ukrase prije prosinca sretniji su

- Lijepo je vidjeti nešto tako jedinstveno kada se vratim kući nakon dugog radnog dana. I, na neki način, Božić nikad nije završio.... samo je promijenio boje! I mislim da je to ono što je važno, božićni duh i njegovo značenje tijekom cijele godine. Mir, ljubav i radost - rekla je Nadia za Bright Side.

1. Valentinovo

2. Dan svetog Patrika

3. Uskrs

4. Dan nezavisnosti

5. Dan zahvalnosti

6. Noć vještica

7. Božić

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • axl44 25.11.2021.

    kažu ljudi da nije bolest sve što boli 🤣🤣🤣🤣🤣

  • BettyBoop_011 17.11.2021.

    Ona zelena za Svetog Patrika mi je najzanimljivija. I ja sam svojevremeno htela to da uradim, da jelku ostavim preko cele godine, pa sam ipak odustala. Ali sam zadržala nešto. Novogodišnje xenonlight lampice mi stalno stoje u spavaćoj sobi. Zanimljivo i romantično.

  • nap 15.11.2021.

    ovpoj ljepotici svaki dan bozic sve je ok kad se počne kititi 7dana prije ito je puno a kamoli mjesec dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare