To je to što me zanima!

Brielle (8) rasprodala ogrlice i sve dala za životinje Australije

Otprije poznata kao omiljena mala gošća showa Ellen, 8-godišnja Brielle sada svoju slavu koristi u dobrotvorne svrhe te izrađuje i prodaje ogrlice te s novcem pomaže australskom životinjama
Vidi originalni članak

Ona je jedna od najpoznatijih dječjih lica u SAD-u, a svoju je popularnost odlučila iskoristiti tako da pomogne australskim životinjama. U tu je svrhu krenula izrađivati ogrlice s kamenčićima koje ručno oslikava sama te ih prodaje na Etsyu.

Prva runda nakita iz akcije BrielleForCharity već je rasprodana, a dio prihoda uplaćen je kampanji Ellen DeGeneres, The Ellen Wildlife Fund koji spašava gorile, dok je ostatak namijenjen životinjama koje su ostale bez svojih domova u razornim australskim požarima.

SVE ZA POMOĆ Koala izazov zaludio je svijet: 'Ovako pomažemo Australiji...'

Briellin apel na Facebooku privukao je puno pažnje: 'Hvala vam što pomažete meni da pomognem drugima', rekla je preslatka osmogodišnjakinja.

ZA ŽIVOTINJE U AUSTRALIJI Dječak (6) prikupio 700 tisuća kuna prodajom glinenih koala

Inače, Brielle je javnosti postala kao omiljeni 'dječji stručnjak' u showu Ellen DeGeneres. U njemu ona otkriva 'život iz pogleda jedne osmogodišnjakinje', a oduševila je svojim prvim gostovanjem kad je s četiri godine izrecitirala cijelu tablicu periodnog sustava elemenata.

Pogledajte neke od njenih najboljih i najsmješnijih trenutaka u showu Ellen:

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Tilia4me 31.01.2020.

    Je je, baš je sve dala..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare