To je to što me zanima!

Bro-zillian depilacija za njega: Muška depilacija ide južnije...

Muškarcima se sve više sviđa uklanjanje dlaka s intimnih dijelova, a nova depilacija popularno se zove bro-zillian te uključuje depiliranje cijelog dijela genitalija
Vidi originalni članak

Danas se muškarci sve češće depiliraju, a mišićavo i "uglancano" tijelo bez dlaka popularizirali su slavni metroseksualci poput Davida Beckhama, Christiana Ronalda i Nikole Karabatića. No čini se kako je muška depilacija otišla korak dalje, pa se muškarci sve češće depiliraju voskom na području oko genitalija, a u kozmetičkom svijetu takvu mušku depilaciju već nazivaju "Bro-zillian", po uzoru na popularnu žensku brazilsku depilaciju, prenosi Daily Mail.

Slavni kozmetički salon New York's Bliss Spa čupanje dlaka voskom s muških genitalija uveo je u svoju ponudu početkom 2012., a slični tretmani postaju sve popularniji i u kozmetičkim salonima diljem Europe.

U londonskom kozmetičkom salonu rezerviranom samo za muškarce Refinery, dlake se s intimnih područja muškaraca "skidaju" već sedam godina. Osmislili su i posebne nazive za razne vrste muške depilacije, kako pripadnicima jačeg spola ne bi bilo neugodno prilikom rezervacije.

Vrste muške intimne depilacije:

Tako depilacija Universe uključuje depilaciju dlaka s kompletnih guze, testisa i bikini zone, depilacija Galaxy depilaciju područja oko spolovila, guze i testisa, dok Mercury obuhvaća kompletnu depilaciju donjeg dijela muškarca.

- Naši klijenti kažu da se nakon depilacije osjećaju muževnije, a sportašima i drugim aktivnim muškarcima je bez dlaka lakše održavati higijenu - kaže menadžerica salona Refinery, Deborah Gayle.

Žene podvojeno reagiraju na mušku depilaciju, a dok nekima to nije privlačno na muškarcu, druge smatraju da je u muška depilacija jednako ispravna kao i ženska. Uz to, uz depilaciju intimnih područja, spolovilo izgleda veće dodaju kozmetičari.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • NiNaVuČiČevIć 18.04.2012.

    e sad,pametna žena će otvoriti salon za depilaciju...iz gušta ili iz osvete!!!!!

  • karakondžula 17.04.2012.

    pa i ja sam za depilaciju muskaraca... ali ko voli nek izvoli..

  • nejaneja 17.04.2012.

    najfinija stvar su depilirane genitaljie :-P

Komentiraj...
Vidi sve komentare