To je to što me zanima!

Brza i zdrava večera: Bruschette s pjenicom od oslića ili bakalara

Ako inače volite večerati, a voljeli biste zadržati postojeću težinu ili izgubiti koji kilogram, ovo je posni i fini recept za namaz od bakalara ili oslića koji je i zdrav
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: 40 minuta

Sastojci: 

  • 600 g fileta oslića ili bakalara (prema ukusu)
  • 1 i ½ dl maslinovog ulja
  • limunov sok
  • manja vezica peršinovog lista
  • 2-3 češnja češnjaka
  • sol, papar, ploške prepečenog kruh

Priprema: 

U zavrelu slanu vodu stavite kuhati riblje filete.

Kad omekšaju, ocijedite i ohladite.

Ohlađenu ribu stavite u električnu sjeckalicu i dodaje ploške češnjaka, manji dio peršinovog lista, limunov sok, sol i papar.

Miješajte na manjoj brzini uz dolijevanje maslinovog ulja.

Dobivenu pjenicu ohladite, poslužite uz prepečenac i ukrasite listićima peršina.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 16.02.2021.

    kad se sprema bakalar smrdi cila kuca danima 🤭 a volim ga baš

  • 15.02.2021.

    Vecerali smo tost sa sirom i šunkom,kakao.To volimo.

  • ..lola. 15.02.2021.

    Ako je prepečeni bijeli kruh, baš i ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare