To je to što me zanima!

Brzi 'uspon' - pilula koja se topi u ustima i djeluje odmah

Samo deset posto muškaraca koji pate od erektilne disfunkcije prima liječničku pomoć. Pilula će se moći dobiti na recept, pa će muškarci moći pričati s liječnikom
Vidi originalni članak

Odlazak po čašu vode u trenucima zanosa kako bi muškarac popio Viagru nije zanemariv problem, ali britanski znanstvenici vjeruju da su došli do riješenja - pilule Levitre koja se rastapa u ustima. Lijek koji je predstavljen danas djeluje protiv impotencije kao Viagra, a na jeziku se rastapa za nekoliko sekundi i djeluje odmah, piše Daily Mail. Može se uzeti diskretno, a znanstvenici vjeruju da bi to moglo revolucionirati liječenje muškaraca kojima je bilo neugodno potražiti pomoć. Cijena pilule je oko 40 kuna, a liječnici savjetuju muškarcima da je koriste pola sata prije nego žele da počne funkcionirati.

- Samo deset posto muškaraca koji pate od erektilne disfunkcije prima liječničku pomoć, a nadam se da će dostupnost novog lijeka potaknuti muškarce koji imaju problema na razgovor s liječnikom - rekao je doktor Geoff Hackett te dodao kako će se pilula moći dobiti na recept.


Idi na 24sata

Komentari 2

  • ivica_lepi 07.05.2014.

    Ma joooj opet lijekovi, lijekovi i lijekovi. U prirodi se nalaze najbolji lijekovi! Ja koristim Durasan, i to je 100% prirodna kapsula a djeluje kao luda! Libido mi nikad nije bio veći a cura zadovoljnija :)

  • bozic toni 22.03.2011.

    još jedna podvala Farmacije, a tako lijepo piše na svim kutinama tkz.lijekova * PAŽLJIVO PROČITAJTE PRIJE UPOTREBE LIJEKA* NUSPOJAVA = SMRT oni slobodno reklamiraju otrove i legalno ubijaju ljude da nitko ne odgovara NEKA NAM JE DRAGI BOG NA POMOĆI

Komentiraj...
Vidi sve komentare