To je to što me zanima!

'Budi žena i kad ti naoko uzmu sastavni dio, živi život gola...'

Martina Mlinarević Sopta, koja je zbog raka dojke morala odstraniti lijevu dojku, lani je bez majice pozirala za BiH izdanje Gracije. Sada je za Dan žena odlučila poslati snažnu poruku
Vidi originalni članak

Spisateljica iz Bosne i Hercegovine, Martina Mlinarević Sopta, prošle je godine skinula majicu za novi broj BiH časopisa Gracija i pokazala kako izgleda žena koja se bori protiv raka dojke. Martina je odstranila lijevu dojku o čemu od početka javno govori.

Časopis ju je stoga prozvao osobom godine u Bosni i Hercegovini.

Danas je na Facebooku čestitala Dan žena uz snažnu poruku i fotografiju.

- Budi žena i kad ti naoko uzmu sastavni dio žene. Iz svake rupe načini cvijet, ne mireći se. Iz svakog tvog ponora nek nikne karanfil borbe, što krvari neposustajanjem. Neka se zauvijek zapamti da si bila. Jednom kad se okreneš iza sebe, da možeš reći - jebote, bio je to sjajan život! Živi ga gola i otvorena, i znati ćeš koga zaista imaš uz sebe. Sretan Osmi mart, svakoj od vas.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • naopaka bajka 08.03.2019.

    Martinu je nekada bilo dobro čitati. Bila je drugačija. U zadnje vrijeme to više nije ona. Od ushićenja do tog da zaobilazim njene postove.

  • mihic82 08.03.2019.

    Sta kaze zena kojoj je brak upropastila, na njenoj fb stranici se brisu komentari onih koji je to pitaju.

  • 28.08.1993.<3 08.03.2019.

    Ma nedaj Boze nikome bolesti, ali brate ova vise iz pastete iskace sa svojom odrezanom dojkom. Pa zeno djeca ovo gledaju, nekome se i gadi. Omanjaj malo

Komentiraj...
Vidi sve komentare