To je to što me zanima!

Buduća mladenka vjenčanicom izazvala debatu: 'Vrh neukusa!'

Kada su u pitanja vjenčanja na plaži svi očekuju vidjeti mladenku u laganoj ljetnoj vjenčanici. No jedna mladenka razbila je sva očekivanja te je njena intrigantna vjenčanica dobila i kritike i pohvale
Vidi originalni članak

Ona je odlučila za svoje vjenčanje nositi bodi na kojeg se prikvači šlep. Kada ga skine, izgleda kao da je spremna za kupanje u luksuznom kupaćem kostimu.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U želji za povratnim informacijama video svoje neobične bodi vjenčanice podijelila je na Facebooku.

U kompletu s blistavim i ekstravagantnim čipkastim bodijem, vjenčanica ima odvojiv šlep od tila kojeg će mlada nositi kada bude prilazila oltaru. 

Na videu možete vidjeti mladenku koja je oduševljena pozira ispred ogleda u svojoj 'haljini'.

Video je potom podijeljen u Facebook grupi 'To je to, sramotim se za vjenčanje' gdje je izazvao burnu raspravu između svojih 94.000 članova.

Jedan korisnik je komentirao: 'Bolje navuci neku odjeću prije nego što kreneš ratovati s svekrvom i njezinom obitelji'.

Žena je uglavnom dobivala negativne komentare ljudi koji su joj savjetovali da ne nosi to na svoje vjenčanje, dok su neki ipak rekli da izgleda samopouzdano i impresivno, ali za njezino dobro su joj savjetovali da ipak nađe nešto drugo manje otvorenije, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • manijak na dopustu 05.04.2021.

    Kome smeta, ne mora gledati, niti prisustvovati vjenčanju.

  • nap 04.04.2021.

    ovo nikako nije za vjenčanje

  • Vito1 04.04.2021.

    Ponovo sam pogledao i zapravo je to originalna ideja. Mladenke i tako imaju otkrivena ramena i pokrivene noge. Ova se sjetila praktičnoj kombinaciji - zakrilila noge u crkvi, a onda se oslobodila nespretnog dijela haljine kod plesanja i zabavljanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare