To je to što me zanima!

Buduća princeza nosi seksi eleganciju s daškom Brazila

Kate Middleton je gradila svoju seksi eleganciju - savršeno krojenim sakoima, Burberryjevim “trench” kaputima, raznobojnim, kratkim i jednobojnim haljinama
Vidi originalni članak

Modnu priču buduće britanske princeze obilježile su dvije haljine. Prozirna dizajnerice Charlotte Todd koju je Kate nosila na dobrotvornoj reviji sveučilišta 2002. i u njoj “zavela” princa te plava kreacija Isse London koju potpisuje Brazilka Daniella Issa Helayel u kojoj se prvi put predstavila javnosti kao Williamova zaručnica. U međuvremenu je gradila svoju seksi eleganciju - savršeno krojenim sakoima, Burberryjevim “trench” kaputima, raznobojnim, kratkim i jednobojnim večernjim haljinama omiljene brazilske dizajnerice te predimenzioniranim šeširima Philipa Treacyja i Mulberryjevim torbama. No nije zaboravila na “casual” komade koje uspješno kombinira s dizajnerskom odjećom. Još se s nestrpljenjem iščekuje najvažnija od svih haljina - ona vjenčana, i kojem će se kreatoru Kate prikloniti za najvažniji događaj godine. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • adriana24 29.04.2011.

    ma kako me zivciraju.. naravno da nosi sve brendove kad se kupa u lovi..a kako tek danas mašu sretno s balkona..prestrašno..

  • angie95 28.04.2011.

    i ja bi se tako oblačila da mi je budući muž princ...mislim da to nije ni čudo

  • HardDiamond 28.04.2011.

    Meni je super sta joj nista ne stoji

Komentiraj...
Vidi sve komentare