To je to što me zanima!

Čari turskog pidea i ledenih deserta u novom Skuhatćute

Ove subote novi broj Skuhatćute donosi 16 recepata za pide- turske lađe od mekog tijesta punjene nadjevima od povrća i mesa, ledene deserte i jela sa špinatom
Vidi originalni članak

U novom broju gastromagazina Skuhatćute donosimo 16 recepata za pide. Isprobajte te male lađe punjene mljevenim mesom, kobasicama, puretinom, špinatom, patlidžanima, pečenim paprikama  i brojnim slasnim varijacijama. Predlažemo i ledene deserte koji se pripremaju bez pečenja. Smrznuti tiramisu, sorbet od jagoda s kockicama želea od malina, domaći sladoled s čokoladnim preljevom, semifreddo, sorbet i ledene torte samo su neke od poslastica koji se mogu naći na osvježavajućoj plati.  

Ne propustite trikove i savjete za sušenje rajčica kod kuće. Dodavanjem aromatičnog začinskog bilja i maslinovog ulja sačuvajte ih za pripremu složenaca, pita, juha ili umaka za tjesteninu.       

Otkrivamo kako iskoristiti mlade listove špinata za tople i hladne specijalitete. Od zdravih salata i kremastih juha do popečaka, tjestenine i pizze, špinat ne može dosaditi. Iskoristite ga za bojanje njoka ili pašte - bit će osobito efektni uz crvene i bijele umake.      

Ne zaboravite poslati svoje recepte jer najslasnije očekuje nagrada! 

Potražite novi broj Skuhatćute u subotu na svim kioscima uz 24sata za samo 1,99 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bettyboop25 23.06.2013.

    Mislim da su Turske delicije,baš onako njamiii..

  • ivest 21.06.2013.

    spominju njoke na kraju mmm :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare