To je to što me zanima!

Čarolija punjenih mesnih rolica i cheesecakea u Skuhatćute

U novom broju gastromagazina pronađite kulinarske prečace za pripremu torte od sira u ljupkim čašicama i saznajte sve o talijanskim mesnim rolicama
Vidi originalni članak

Na podlozi od keksa, biskvita, sa sezonskim voćem ili čokoladom... cheesecake je odličan u svim kombinacijama, a najboljih 16 donosimo u novom broju magazina za uživanje. Lagana krema nudi bezbroj mogućnosti kombiniranja sa sezonskim voćem, a u slatkom iščekivanju šumskog voća možete iskoristiti i zaleđeno. Otkrivamo i kulinarske prečace za pripremu torte od sira u ljupkim čašicama, a očaravajući desert su i cheesecake-muffini.   

U potrazi za maštovitim receptima očarale su nas talijanske mesne rolice. Odresci punjeni šunkom, sirom, gljivama ili povrćem peku se ili pirjaju u umaku, a jednako vesele sočnim okusom, kao i izgledom na tanjuru. 

Na zagrebačkoj Savici Master Štef nas je naučio tajnama dobroga gulaša sa žličnjacima, pokazao kako priprema špek-fileke s parmezanom i bakalar s krumpirom. U kuhanje se zaljubio u vojsci, a znanje usavršavao na bakinim receptima. Danas uživa kuhajući jela po pristupačnim cijenama, a najviše ga vesele ozarena lica kupaca. 

U novom broju magazina Skuhatćute pripremili smo i recepte za maštovita jela iz kalupa za muffine. Od mesnih štruca do lazanja, složenaca s rižom ili tjesteninom naučili smo sve što treba znati o dražesnim predjelima. 

Skuhatćute potražite na kioscima uz 24sata svake subote po cijeni od 1,99 kuna.  

Idi na 24sata

Komentari 12

  • dipsy2010 05.04.2014.

    Ja sam gladen... :-)

  • twinsi2 04.04.2014.

    Obožavam cheesecake u svim mogućim varijantama,ove mesne rolice spremam i ukusne su za poluditi:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare