To je to što me zanima!

Čedna Severina u elegantnom izdanju Aleksandre Dojčinović

Drugačija vizija: U novoj Lei Lou kolekciji glavna zvijezda je Severina koja nosi haljine ispod koljena koje prizivaju neka prošla vremena, romantiku i eleganciju
Vidi originalni članak

Modna priča između Severine i Aleksandre Dojčinović koja traje dugi niz godina, dobila je svoj nastavak u novoj Lei Lou kolekciji, koju je dizajnerica predstavila na netom održanom Bipa Fashion.hr Cruise Collectionu u Zagrebu. 

U ovoj sjajnoj i jedinstvenoj modnoj priči s potpisom, Severina je zablistala u ljetnim kreacijama koje su sve, samo nisu svakidašnje,

ponajprije zbog igre krojevima, koji opet prizivaju neka romantičnija, prošla vremena, dodatno naglašena volanima i točkicama.

Prizvuk romantike opet je dobiven čipkom, bilo u detaljima na pamučnim tkaninama ili u kompletu, i to na haljinama čija dužina, baš kao nekad, ne prelazi koljeno. Prevladavaju žarki tonovi ružičaste i neon zelene, no najveće su iznenađenje svakako haljine izrađene od - vune. 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • mutna77 19.07.2015.

    cudna mi u takvom izdanju

  • malo srce 19.07.2015.

    Pojam čednosti se jednostavno ne može staviti u bilo kakav kontekst sa Severinom.

  • dundu 19.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare