To je to što me zanima!

'Često se osjećam loše, stalno me prate neki strahovi, bolesti'

'Stalno se osjećam loše, mučno mi je. Imam maleno dijete od četiri godine, koje treba pažnju i mene. No da skratim, zanima me zdravlje. Što da napravim? Hvala od srca'
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ljekoviti maslačak: Čisti jetru, snižava šećer, poboljšava vid ...

Dragi Mevludine, 

imam kojekakvih dijagnoza za srce, aneurizmu, želudac, hormone... Često se osjećam loše, stalno me prate neki strahovi. Svako malo završim u bolnici ili kod doktora. Sad sam nedavno imala problema i sa zubom, a stanje se jako zakompliciralo jer se nije otkrilo na vrijeme. Ali stalno se osjećam loše, mučno mi je. Imam maleno dijete od četiri godine, koje treba pažnju i mene. No da skratim, zanima me zdravlje. Što da napravim? Hvala od srca. 

šifra: zdravlje

MEVLUDIN ODGOVARA: Liječim se od karcinoma dojke, strahujem od svakog nalaza

Odgovor: 

Vidim velike poteškoće koje ste prošli u životu, ali ste opet sve nekako uspjeli držati u svojim rukama. Vidim da ste mnogima pomagali. Vi ćete proći mnoge terapije koje vam liječnici predlože, a ja definitivno ne vidim napredak vaše bolesti, nego vašu upornost i pobjedu. Psihički ste trenutno loše, no zapravo ste vrlo stabilna žena. Zbog toga nema razloga za brigu. Razmotrite ponovno svoje stanje i vidjet ćete da vas očekuje sve najbolje i da će vam se ostvariti vaša želja za boljim zdravljem. Nemojte se odavati strahu jer to je onda već pola puta prema ozdravljenju. Ne vidim vam nikakvu opasnost. Razmišljajte hrabro i pozitivno. Sretno. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Začini u vrtu: Kako ih posaditi, održavati i koristiti u jelima...

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa glumicom Barbarom Rocco:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MOC JE U ZNANJU 19.04.2020.

    Jel ovo još jedna samohrana majka na čija leđa je pao sav teret obaveza ? Nije ni čudo što se psihički oseća loše .

Komentiraj...
Vidi sve komentare