To je to što me zanima!

Četiri znaka Zodijaka koji će se vjerojatno odljubiti usred veze

Ako vam je netko slomio srce nakon samo nekoliko dana ili tjedana veze, možda je za to kriv horoskop. Četiri znaka Zodijaka sklona su brzom napuštanju odnosa
Vidi originalni članak

Ova četiri horoskopska znaka će se vjerojatno odljubiti prije nego što mislite. Jeste li vam ikada neko slomio doživjeli srce nakon samo nekoliko tjedana veze? Sigurno ste se pitali kamo je nestala ljubav? Je li to uopće bila ljubav ili obmana? Na neka od tisuća zapanjujućih pitanja koja vam padaju na pamet, astrologija možda krije odgovor. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ROMANTIKA PO ZODIJAKU Ova tri znaka mogla bi upoznati srodnu dušu na Valentinovo

Blizanci

Ovaj horoskopski znak će se vjerojatno odljubiti i povući prije nego što mislite. Blizanci mogu biti izuzetno nepredvidljivi kada su u pitanju ljubav i veze. Možda će odustati od vaše sreće vrlo brzo. Mogu vam reći da vas više ne vole i nakon samo desetak dana. Dakle, ako ste u ljubavnom odnosu s Blizancem, morate biti spremni za neočekivani prekid.

Vaga

Poput Blizanaca i Vage su sklone brzom napuštanju odnosa. One su vrlo strastvene i kad se dogodi da žara ponestane, teško im je ostati u takvoj vezi. Vage su najsretnije kada bi njihova veza ostala ljupka i intenzivna kao u prvim danima kada su se zaljubili, donosi Pinkvilla.

OVO SU SRETNICI Tri strastvena horoskopska para koji su jači od svih oluja u vezi

Rak

Rakovi također mogu vrlo rano izgubiti interes za vas i vezu. U jednom trenutku vam možda priznaju ljubav, a već sljedećeg dana mogu vam prići samo da vam kažu da vas više ne vole. Jedino što ih može malo dulje zadržati uz vas je vaša spremnost da ulažete stalni napor kako bi održali vezu na površini.

Bik

Bik se također vrlo brzo odljubi. Napravite samo jednu pogrešku i možete vidjeti kako polako gube interes za vas. Najmanje je vjerojatno da će Bik cijeli život ostati uz jednu osobu. Njihova ljubav se vremenom polako briše i ako osjete kako nedostaje iskre u vezi, vrlo bi je lako mogli zamijeniti.

SUZE ZODIJAKA Kako se svaki horoskopski znak nosi s osjećajima tuge i žalosti: Rak gubi razum, Vaga se skriva

POGLEDAJTE 4. EPIZODU DOMA IZ BAJKE

Idi na 24sata

Komentari 13

  • unikatno_ime 18.02.2022.

    Da, onda kad me ‘napuste’ ja i ne skuzim

  • bruntulon 17.02.2022.

    Ne mogu zamisliti što sve ne pišete, jer ja sam blizanac(po horoskopu) a u ljubavi i braku preko 60.godina!!Znači da netko laže, a tko laže taj i krade!

  • muris 17.02.2022.

    Selam prijatelji Koliko su puta meni zene slamale srce ja sam u horoskopu rak ja nebi trebao imati povjerenja u njike kao sto sam ga i izgubio zbog jebenih pojedinih zena patio sam 2 godine i 2 mjeseca e sigurno vise ne. Necu da se zamaram s pojedinim zenama bolje biti i sam nego posla imati s lopovom

Komentiraj...
Vidi sve komentare