To je to što me zanima!

Četiri znaka Zodijaka koji nikad neće napustiti svoje prijatelje

Pojedini znakovi horoskopa poznati su po svojoj odanosti te činjenici da bi radije zadržali prijatelje u svojoj blizini nego otišli u neki novi grad ili pronašli novo društvo
Vidi originalni članak

Tijekom studija mnogi će zaboraviti na srednjoškolska prijateljstva i posvetiti se stvaranju veza sa istomišljenicima i budućim kolegama.

POGLEDAJTE VIDEO: Roditelji djeci namještaju horoskopske znakove

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S druge strane, pojedinci ulaze u nova iskustva, ali posve su neovisni o društvu i pritisku vršnjaka te ne zaboravljaju na prijatelje iz ranijih dana. Oni imaju snažan osjećaj individualnosti i kuju vlastiti put radije nego da budu dio određene društvene skupine. Nikada ne bi razmišljali o tome da napuste ili izdaju prijatelje samo zbog toga što su se ubacili u neko novo društvo.

1. Lav

Lavovi su vrlo odani svojim prijateljima, a poznati su i po svom intenzitetu te odlučnosti. Ponosni su što su tu za svoje voljene i mogu im biti velika podrška. Često imaju intenzivne i značajne veze sa kolegama iz razreda. Iako ih tijekom studija u iskušenje može dovesti želja da se uklope i među kolege, osobito ako se bave sličnim interesima, radije će odustati od toga i ostati ustrajni.

POKAZUJU STVARNU NARAV Otkrijte koja je vaša duhovna životinja prema znaku Zodijaka

Štoviše, poznati su po osjećaju dužnosti i predanosti. Oni su predani ranim prijateljstvima. Kada bi ih nova grupa pokušala uključiti,  vjerojatno bi pristali tek ako uz njih može biti i prijatelj iz djetinjstva. S vremenom postaju sve manje zainteresirani za praćenje gomile i više se fokusiraju na ostvarivanje vlastitih ciljeva i strasti, piše PinkVilla.

2. Jarac

Jarci su poznati po pouzdanoj i odgovornoj prirodi. Oni svoja prijateljstva shvaćaju ozbiljno i predani su im. Dok stječu visoko obrazovanje, mogu biti zaintrigirani da se pridruže kolegama i novim grupama. Fascinirani su načinom na koji se studenti pridružuju raznim organizacijama kako bi postali dio blisko povezane zajednice sa zajedničkim vrijednostima i iskustvima.

Međutim, pripadnici ovog horoskopskog znaka njeguju sklad u svojim temeljnim prijateljstvima i teže održavanju uravnoteženog i poštenog pristupa, koji može potaknuti povjerenje i odanost. Ne žele ograničavati svoj krug samo druženjem s ljudima unutar određene grupe. Jarci također imaju neovisan i jedinstven pristup životu. Često se opiru prilagođavanju tradicionalnim grupama dok studiraju.

BJEŽE OD SUNCA Oni mrze ljeto: Što mislite koji horoskopski znakovi jedva čekaju da prođe vruća sezona?

3. Strijelac

Ovi vatreni znakovi često su asertivni i samopouzdani. Gotovo svaki Strijelac u velikoj mjeri cijeni slobodu i neovisnost. Oni su pustolovni i otvoreni, što ih može učiniti manje sklonima uklapanju u društva koja ograničavaju njihov osobni razvoj. Oni znaju da akademski orijentirana publika ili dramska grupa mogu pružiti osjećaj pripadnosti, podrške i prijateljstva.

Ali oni također izbjegavaju takve družine ako imaju neke negativne aspekte, kao što je isključivo ponašanje ili ograničena interakcija s onima izvan kruga. Strijelci su nevjerojatno odani i posvećeni onima do kojih im je stalo i nikada ne razmišljaju o tome da starog prijatelja ostave po strani.

ASTRO 'NJUŠKALA' Ovi znakovi Zodijaka bili bi odlični detektivi - razmišljaju izvan okvira i zapažaju detalje

4. Bik

Bikovi su poznati po odanosti i postojanosti. Prijateljstva iz djetinjstva za njih su važnija od uzbudljivih novih društava na fakultetima. Često stvaraju duboke veze sa novim prijateljima na fakultetu i ponašaju se zaštitnički prema kolegama. Nakon što im netko postane prijatelj, predani su i pouzdani.

Sa novim studentskim prijateljem vjerojatno zajedno idu na ručak, zajedno slušaju predavanja i pripremaju ispite. Sa sigurnošću bi se moglo reći da Bikovi imaju prirodan osjećaj za vodstvo i samopouzdanje. Možda ne osjećaju potrebu prilagoditi se novom društvu i umjesto toga radije stvaraju vlastite društvene krugove. Ove zemljane znakove također krasi ambiciozna priroda i snažan osjećaj samodiscipline. Skloni su osobnim postignućima dati prednost pred uklapanjem u društvo.

PROVJERITE! Evo kakvi će znakovi Zodijaka biti u starosti: Ovan aktivan, a Strijelac mudar i humorističan

Idi na 24sata

Komentari 61

  • domačapuca 03.08.2023.

    ..evo me 3.

  • BabaYaga 02.08.2023.

    Najbolje je biti prijatelj sa mnom😁

  • 02.08.2023.

    Naravno da je tako, prijateljima uvijek vjerni ženama nikada. 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare