To je to što me zanima!

Chanel će svoju novu Métiers D’Art kolekciju predstaviti u veličanstvenom dvorcu

Iako je ova godina poremetila modne planove većine svjetskih brendova, francuska prestižna modna kuća najavljuje predstavljanje svoje nove luksuzne kolekcije na lokaciji Château de Chenonceau
Vidi originalni članak

Francuski dvorac Château de Chenonceau je poznat i kao Château des Dames te je drugi najposjećeniji dvorac nakon Versaillesa. Početkom prosinca tamo će se održati sljedeća Chanelova revija na kojoj će predstaviti nove Métiers D’Art kreacije.

Ove kolekcije otkrivaju ultimativno majstorstvo njihovih krojačica koje su među najcjenjenijima na svijetu. Kreativno je, kao i sve kolekcije, potpisuje Virginie Viard, Lagerfeldova nasljednica.

POGLEDAJTE VIDEO: Nakit inspiriran zagrebačkim mostom Hendrix potpisuje umjetnik Adriano Nokaj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Chanel je oduvijek donosio revije koje su više priča o lifestyleu, s kulisama dostojnima nekog filma, produkcijski savršene i nerijetko  megalomanske.

KOLEKCIJA ZA PROLJEĆE 2021. Rodarte za proljeće predlaže raskoš i cvijeće od glave do pete

Iako je Viard smanjila dojam s revijama, činjenica je da brend kao takav ima imidž uz koji vežemo i te ogromne, skupe prezentacije.

RETRO MODEL Primark ima kopiju Pradine torbice koja košta oko 5000 kuna za samo 60 kuna

Viard njeguje nježniji modni izričaj te naglašava ženstvenost i mekoću kroja, kod nje su glavne smjernice retro romantika pomiješana s glavnim Chanel zakonima, kao što su crna i bijela, kamelija, bukle i biseri.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare