To je to što me zanima!

Chanel donosi zlatni street-style chic i raznolikost forme

Modna dizajnerica Virginie Viard nastavlja modernizirati legendarnu modnu kuću te donosi reference na bajkerice u zlatu, bijeli bukle, mčizme mušketira i niz drugi cool elemenata
Vidi originalni članak

Dizajnerica koja je naslijedila Karla Lagerfelda te uz njega radila godinama, donosi još jednu vlastitu viziju Chanela koju opisuje riječima - nježnost, lepršavost, mekoća. Jednostavna scena koja podsjeća na Chanelove ukrasne kutije, poslužila je kao kulisa za  prepoznatljive crnu i bijelu, pojačane crvenim i zlatnim tonovima. U fokusu je i nakit, veličanstveno zlatan i optočen kamenjem u bojama.

- Nova kolekcija oda je emocijama i novoj romantici, pokretu i lepršavoj atmosferi - istaknula je Virginie Viard.

Chanel je predstavljao bajkerice i u devedesetima, no u novoj varojanti one nose drukere, element po prvi puta korišten u kolekciji. Današnja verzija cure u koži nešto je ženstvenija i dnevnija.

Tri mušketirke predstavljaju moderniziranu siluetu francuske kuće, a uz kratke topove, tu su i vruće hlačice u kombinaciji s prepoznatljivim čizmama.

Drukeri na sve strane simboliziraju praktičnost i višenamjensku funkciju odjevnog predmeta, a Virginie ih kombinira s remenjem od aplikacija u bojama.

Raznolikost jakni definira današnje trendove u kojima je sve poželjno, no ipak, tu su voluminozni rukavi i sitni volani, hit godine.

Večernja haljina otkrivenih ramena i baroknih rukava prijedlog je za ljubiteljice dramatičnih formi. Za smirenje tona, tu je vječno dobra crna.

Fenomenalno naslijeđe uključuje jaknice od buklea, prepoznatljiv Chanelov odjevni predmet i jedan od onih koji zaslužuju biti u svakoj kolekciji. Jer, održavanje imidža je bitno.

Torbice koje se grle trend su koji će vladati ovom godinom, a karakteriziraju je mekani materijali i obli dizajn, nalik na jastuk.

Bijele košulje nose prepoznatljiva barokna obilježja i otkrivaju lepršavi, ne tako strogi karakter. Sitni volani i blistavi nakit znak su retro elegancije s potpisom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare