To je to što me zanima!

Cijeli život smo pogrešno cijedili tjesteninu? Zvijezda TikToka otkrila koji je 'pravi' način

Uobičajeno je, nakon što smo skuhali tjesteninu, samo ju prebaciti u cjedilo i pričekati da voda iscuri u sudoper. No sada je korisnica TikToka otkrila trik za koji kaže da joj je 'promijenio život'
Vidi originalni članak

Zvijezda TikToka, Shannon Doherty, koja sadržaj objavljuje pod nadimkom @thomewithshannon i ima preko pola milijuna pratitelja, pokazala je u videu kako ona cijedi tjesteninu nakon kuhanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U videu je pitala ostale korisnike da pokažu neki trik koji im je postao standard u životu, kao što je to njoj postao ovaj.

Ona, naime, umjesto da tjesteninu nakon kuhanja prebaci u cjedilo i pričeka da voda iscuri, cjedilo stavi u lonac tako da tjestenina ne može ispadati van i samo izlije vodu iz lonca.

Pogledajte njezinu metodu u videu:

@athomewithshannon

How was I doing this wrong my whole life? This was one of those LIFE HACKS that I use EVERY DAY! ##hack ##lifehacks ##learnontiktok ##hacks ##lifehack

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

- Ovaj trik mi je sasvim promijenio život. Svako malo se pitam kako ovo nisam prije znala - komentirala je Doherty svoj video.

Mnogi su se oduševili njezinim trikom.

- Imam 42 godine i napokon sam danas naučio nešto novo - pisalo je u jednom komentaru.

- I ja sam nedavno vidjela ovaj trik i nisam mogla vjerovati da sam cijedila tjesteninu krivo cijeli život - napisala je jedna korisnica TikToka.

BIRAJTE ZDRAVIJE ZA SEBE Izbrojali smo kalorije: Umjesto bureka i ćevapa možete pojesti 'brdo zdravih namirnica'

Neki su imali prijedlog i za nadogradnju ovog trika pa su preporučili da tjesteninu skuhate u cjedilu, ako imate metalno, tako da zakuhate vodu u loncu i onda u njega stavite cjedilo, a u njega tjesteninu, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Hiroo_Onoda 08.02.2021.

    Mislim da je svaki rezanac najbolje objesiti na štrik za veš da se ocijedi na zraku. Nadam se da će ovo nekome promijeniti život.

  • pa jel dosta vise 05.02.2021.

    Sigurno je poučno😂😂😂

  • pa jel dosta vise 05.02.2021.

    Nisam čitao, ali morao sam zbog naslova reagirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare