To je to što me zanima!

Cipar će platiti sve troškove turistima zaraze li se koronom

Zamjenik ministra turizma Savvas Perdios, je rekao da bi vrata Cipra britanskim turistima mogla biti otvorena od srpnja. Cipar 9. lipnja planira otvoriti aerodrome za niskorizične zemlje
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: U Moslavini se gradi hram vina, a tu je i film o svemu što nude

Cipar je obećao da će pokriti sve troškove odmora u toj zemlji svim turistima koji budu pozitivni na koronavirus tijekom posjeta.

Kako bi oživjeli turizam, vlasti Cipra su priopćili da će platiti smještaj, hranu i lijekove svim posjetiteljima u navedenom slučaju. Posjetitelji će morati platiti samo avionske karte za povratak kući i prijevoz do aerodroma.

'CUSTOM MADE' IZ VINKOVACA Naše personalizirane motore obožavaju Nijemci i Austrijanci

Ponuda je stigla jer se Cipar priprema da 9. lipnja otvori svoje granice turistima iz nekih sigurnih odredišta poput Njemačke i Grčke.

Turisti koji se zaraze virusom moći će biti u bolnici koja će im biti na raspolaganju, dok će nekoliko hotela služiti kao karantena njihovim obiteljima.

Ova otočna država je imala 17 smrtnih slučajeva i nešto manje od 1.000 potvrđenih infekcija korona virusom.

ZA DJECU Među svjetskim zvijezdama i Hrvati pomažu s UNICEF-om

Zamjenik ministra turizma Savvas Perdios, je rekao da bi vrata Cipra britanskim turistima mogla biti otvorena od srpnja.

Cipar 9. lipnja planira otvoriti aerodrome za niskorizične zemlje poput Njemačke, Izraela i Malte, a za Rusiju i Veliku Britaniju u srpnju, prenosi Insider.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Dance su tražili 'dokaz o vezi' da bi im partner ušao u zemlju

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare