Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Među svjetskim zvijezdama i Hrvati pomažu s UNICEF-om

Među svjetskim zvijezdama i Hrvati pomažu s UNICEF-om
1

Popularni hrvatsko-slovenski DJ duo VANILLAZ ujedinio je snage s poznatom pjevačicom Tarom McDonald i napravio remiks hita 'I Need a Miracle' koji se našao na novom EP izdanju britanske zvijezde

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Manje sjedenja pred ekranom: Neka aktivnosti budu zabavne

Glazbenici su remiks ostvarili u suradnji s međunarodnim fondom za djecu UNICEF. Projekt Za svako dijete u opasnosti nastao je s ciljem pomoći djeci pogođenoj krizom nastalom pojavom novog koronavirusa, a pokrenuo ga je Steven Basalari, mladi poduzetnik i influencer iz Italije. Steven je vlasnik nekoliko popularnih talijanskih klubova te veliki pobornik elektroničke glazbene scene.

Vanillaz, Kosta Radman i Gidra imaju novi ljetni hit 'Do Neba'
Vanillaz, Kosta Radman i Gidra imaju novi ljetni hit 'Do Neba'

POGLEDAJTE VIDEO: Holly iz SAD-a znakovnim jezikom prenosi nastupe DJ-a za gluhe

Pokretanje videa...

01:12

- U ovim teškim vremenima kada je cijeli svijet pogođen koronavirusom, razmišljao sam o tome kako iskoristiti svoja poznanstva i kontakte i napraviti nešto važno za zajednicu. Odlučio sam osobno kontaktirati Taru McDonald i njezin menadžment sa idejom da pokrenemo dobrotvornu inicijativu za UNICEF i svu djecu svijeta. Veoma brzo krenuli smo raditi na ovom projektu - rekao je Steven te istaknuo kako je najbitnije da u ovakvim trenucima svijet ujedini snage i pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

Novu verziju popularne Tarine pjesme možete pronaći od danas na službenim YouTube kanalima, a datum objave novih remikseva predviđen je za 5. lipanj. Steven Basalari u suradnji s Tarom McDonald i njenim timom, kontaktirao je šest poznatih DJ imena među kojima su: Andros, Erick T, Bzars, Fancy Folks, RollRoy i BadVice, a hrvatska glazbena scena posebno se ponosi novim, vrućim remiksom DJ dvojca VANILLAZ.

Mokra Aleks izazvala Sandru, Vukušića i Vanillaz da se poliju
Mokra Aleks izazvala Sandru, Vukušića i Vanillaz da se poliju

- Rado smo se odazvali pozivu Tare i UNICEF-a da sudjelujemo u ovom dobrotvornom projektu i bez imalo razmišljanja smo se bacili na posao. Bilo nam je jako važno dati svoj mali doprinos u ovim biblijskim vremenima teškima za sve nas, no ona prava pomoć je najbitnija najmlađima koji su izloženi gladi i drugim nedaćama zbog pandemije. Upravo to nas je, osim same Tare koja nas je inspirirala kroz cijelu našu karijeru i odrastanje, dodatno motiviralo - govore Marko Bucić i Miha Pajk, osnivači popularnog DJ dua Vanillaz te ističu kako se posebno nadaju da će ovim potezom inspirirati i druge da učine pozitivno djelo i pomognu svima kojima je to u ovim trenucima najpotrebnije.

Hrvatsko-slovenski duo Vanillaz je krajem travnja objavio singl ‘Cry with Me’, nastao u suradnji s britanskim kantautorom nove generacije SAD LUV-om. Pjesma je našla svoje mjesto u eteru jedne od najcjenjenijih svjetskih radijskih postaja, BBC-jeva Radija, što je prilika kakvu su domaći glazbenici rijetko dobivali. Singl su uvrstili u više playlista na streaming servisima Apple Music, Deezer i Spotify, a nastavak je karijere dua koji iza sebe ima dvadesetak uspješnih singlova i niz nastupa po svjetskim klubovima ili festivalima kao što su Ultra Europe, Kingsday, Miami Music Week ili Ultra Korea.

French Montana snima duet 'Lose control' s duom Vanillaz
French Montana snima duet 'Lose control' s duom Vanillaz

Vanillaz su početkom godine potpisali ugovor o dugoročnoj suradnji sa švedskom agencijom Snowman koja sada vodi njihovu karijeru. Momci su se u ožujku vratili s turneje po Skandinaviji, a u vrijeme svjetskog lockdowna održali su nekoliko virtualnih koncerata i nastupili na svjetskom virtualnom festivalu '1001Tracklists Stay at Home Sessions'.

Tara McDonald je glazbenica čiji izričaj se kreće u okviru žanrova pop, R&B, house i dance glazbe, a tijekom karijere je surađivala s glazbenicima kao što su Armand Van Helden, Axwell, Snoop Dogg, David Guetta i Dimitri Vegas & Like Mike.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ima 13 godina, četiri diplome i najmlađi je student na koledžu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'