To je to što me zanima!

Cipele: fetiš zbog kojeg su žene spremne patiti

Ni rizik od opasnih padova, ni “zvocanje” voljene osobe, ni pretrpani ormarići ne mogu umanjiti ženski užitak u kupnji novih cipela, pokazuju ankete
Vidi originalni članak

Ni rizik od opasnih padova, ni “zvocanje” voljene osobe, ni pretrpani ormarići ne mogu umanjiti ženski užitak u kupnji novih cipela, pokazuje novo američko istraživanje. Čak 43 posto žena priznaje da su se barem jedanput lakše ozlijedile zbog cipela, a 8 posto njih svoju ljubav prema životu na visokoj peti platilo je ozbiljnijim ozljedama poput prijeloma. Cipele se mogu “čudom stvoriti” u ormaru - 13 posto žena skriva nove cipele od svojih partnera, služeći se trikovima, kao što je donošenje cipela bez kutije. Prosječna žena četvrtinu je svojih cipela obula samo jedanput, a šest od deset žena pokajalo se zbog kupnje cipela. Većini žena ne pada na pamet kupovati cipele putem interneta: 74 posto ih obavezno isproba prije kupnje.
Dok se muškarci znaju pitati što će ženama toliko cipela, ovisnice o shoppingu znaju odgovor. Kupnja nove suknje nije ugodna nakon što se pomalo udebljate, a cipele ne “pitaju” za kilograme i uvijek dobro izgledaju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Lollypop 21.09.2007.

    ma nije. kao da je 30-ak pari cipela puno:)

  • user_682 20.09.2007.

    lude babe!

  • Tina Kos, novinar 20.09.2007.

    Da, cipele su zgodna izmišljotina

Komentiraj...
Vidi sve komentare