To je to što me zanima!

Čizme i nakon zimske sezone: Voli kratke krojeve i grunge đir

Čizme su tema za sebe - cure ih nose i kad zatopli, a uglavnom se radi o laganim kožnatim modelima s perforacijama ili pak grunge varijantama koje lepršavim kreacijama daju snažan stilski pečat
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: M. Blahnik: Gole sandale su jedine štikle koje vam trebaju 

Čizma se izdiže iznad sezone i ignorira visoke temperature, stoga je ona i dalje u opticaju, uglavnom uz neke lagane modele koji donose neodoljivu inspiraciju grunge stilom, s početka devedesetih. Druga varijanta su modeli u špic, koji pašu uz blejzer. U ovim kombinacijama obavezno je otkriti - noge.

POGLEDAJTE VIDEO: Mala influencerica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim haljina i tunika, tu su i vruće hlačice kao idealan stilski moment za otkrivanje nogu, a kontrast je u čizmama, među kojima su česte i nezaobilazne klasične Marte.

Umjesto haljine može poslužiti i košulja, u kombinaciji s blejzerom, a čizme su pritom elegantne, stižu iz jeseni i imaju one smeđe, prirodne tonove.

ROMANTIČNA JESEN Miu Miu pre-fall 2020: Retro haljine optočene mega biserima

Klasični poluvisoki crni modeli idealni su za dnevne šetnje, kavu na suncu ili neki sasvim užurbani dan. Idealno je kombinirati ih s malim crnim torbama od kože ili nekog sličnog tekstila.

IDEMO NA PLAC I KAVU Retro u fokusu: 10 vrlo stylish cekera za casual i profinjen stil

Glomazni modeli do koljena ne spavaju zimski san. Iako su spremne za snijeg, tu je i hit kombinacija s Barbie krojevima i slatkim kreacijama s volanima.

Mnogi brendovi imaju ljetne prijedloge - perforirane čizme u svijetlim tonovima, a među njima je i Dior.

LJETNI CHIC Retro minimalizam: Pet modela sandala koje će se nositi u ljeto

Super bijele i čiste čizmice neko su vrijeme vladale scenom, no i dalje su popularne, naročito u toplim danima kad nema straha da se uprljaju na cesti.

Za hladniji dan u opciju ulaze i odijela, lagana u tonovima lavande ili drugih pastela, kako bi proljetni štih bio ispoštivan.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: M. Blahnik: Gole sandale su jedine štikle koje vam trebaju 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare