To je to što me zanima!

Covid prehrana i oporavak: Jedu se plava riba i domaća pileća juha, a prženje izbjegavajte

Kod oporavka je korisna fermentirana hrana poput kiselog kupusa, kefira i jogurta s probiotikom. Izbacite hranu bogatu šećerima. Dobro je i što više šetati po svježem zraku
Vidi originalni članak

Kako među onima koji su preboljeli COVID-19 ima različitih primjera, pa neki gotovo da i nisu imali simptoma, dok drugima treba ozbiljna medicinska pomoć ili intervencija respiratora, nema općenitih preporuka vezanih uz oporavak. Jednostavno, vodite računa o tome kako se osjećate te prilagođavajte tome i prehranu, kaže dr. sc. Eva Pavić, dipl. ing., voditeljica Službe za prehranu i dijetetiku KBC-a Zagreb.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • NightFury 14.01.2022.

    To jedem kad imam i običnu prehladu. Dođe na isto.

  • Purger_ 14.01.2022.

    Pod covidom sam jeo tri puta dnevno rucak, kao da mi nije nista, al imao sam temperaturu, cijepljen dva puta.

  • 14.01.2022.

    ae! onaj tko ima uopće volje iliti tek jesti dok su bolesni......

Komentiraj...
Vidi sve komentare