To je to što me zanima!

'Crna Barbie': Zbog tamne boje kože u Australiji nije uspjela, no u SAD-u su je jedva dočekali

Radi kao model i već je krasila naslovnice mnogih modnih časopisa. Nadimak Duckie je dobila tijekom školovanja jer je učiteljima i drugoj djeci bilo teško izgovoriti njezino ime - Nyadak
Vidi originalni članak

Nyadak Duckie Thot (26) rodila se i odrasla u Melbourneu u Australiji gdje je njezina obitelj stigla kao izbjeglice iz Južnog Sudana. Ima ih ukupno sedmero djece, a i njezina sestra Nikki, također, radi kao model. 

Nadimak Duckie je dobila tijekom školovanja jer je učiteljima i drugoj djeci bilo teško izgovoriti njezino ime - Nyadak. U New York je preselila kada je vidjela da u Australiji neće moći razvijati karijeru.

Kaže da nije imala nekog uspjeha jer je tamnije boje kože, i to preseljenje je bio odličan potez. Također, ljudi su joj se znali rugati zbog izgleda.

Vrlo brzo je dobila ponude od nekoliko modnih agencija, no ona je odlučila potpisati ugovor sa agencijom 'New York Model Management'. 2018. godine je debitirala na 'Victoria's Secret Fashion Showu'.

Mediji su je prozvali 'crnom Barbikom'. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • vamotamo123 29.12.2021.

    Predivnaaa

  • Dani14 19.12.2021.

    Prirodno lijepa I simpaticna

  • 19.12.2021.

    aha, čim ne uspiješ odmah potežeš kartu rasizma. možda je jednostavno bilo pametnijih i sposobnijih od tebe ili čak druga spavala sa nekime tko je odlučivao... ali to je zanimljivije igrati na tu kartu

Komentiraj...
Vidi sve komentare