To je to što me zanima!

Crna sol može biti bolja opcija za one s visokim krvnim tlakom

Tradicionalno se miješala s biljem, sjemenkama i začinima, a zatim zagrijavala na visokim temperaturama. Danas se mnoge crne soli proizvode sintetički
Vidi originalni članak

Crna sol razlikuje se od obične kuhinjske soli po načinu izrade i okusu. Himalajska crna sol počinje kao ružičasta himalajska sol, koja je vrsta kamene soli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tradicionalno se miješala s biljem, sjemenkama i začinima, a zatim zagrijavala na visokim temperaturama. Danas se mnoge crne soli proizvode sintetički od kombinacije natrijeva klorida, natrijeva sulfata, natrijeva bisulfata i željeznog sulfata.

VRIJEDI ISPROBATI Spriječite prebrzo kiseljenje mlijeka ovim odličnim trikom

Može sadržavati manje natrija od kuhinjske soli. Osim toga, sadrži manje aditiva. Zbog svog navodno nižeg sadržaja natrija, crna sol može biti bolja opcija za ljude s visokim krvnim tlakom

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare