To je to što me zanima!

Cro A Porter u znaku bajke iz Boudoira i pomoći najmlađima

Drugu večer oduševila je kolekcija modnog dvojca Boudoir s romantičnim krinolina haljinama, a suradnja s UNICEF-om rezultirala je modno-humanitarnim projektom
Vidi originalni članak

Izložbeni prostor Laube u petak, subotu i nedjelju bilo je mjesto proslave dvadesetog jubileja Cro A Portera. To veliko modno događanje revijama su otvorili Madame Demode, Jular, Dioralop i Renata Svetić. 

Druga večer posvećena je humanitarno-modnom projektu "Dobrota je uvijek u modi" u suradnji Cro A Portera i UNICEF-a, a vodeći hrvatski dizajneri predstavili su krpene lutkice za mališane "Braco i Seka". Glavna zvijezde večeri bio je modni dvojac Boudoir koji je svoj deseti modni jubilej proslavio čarobnom kolekcijom začinjenom tilom, volanima, mašnama i svjetlucavim krinolinama.

Završni dan Cro A Portera u Laubi zatvorile su revije Ivone Martinko, Jelene Aleksić, Etne Maar i Tomislava Bahorića, a Cro a Porter se nastavlja u Westgate Shopping Cityu. Tamo će od 18. do 20. listopada svoje kolekcije predstaviti Hippy Garden, Sonja Lamut, Image Hadad, Elfs, Linea Exclusive, Anamarija Asanović, Monika Sablić, Matija Vuica, Jet Lag, Teo P. za Mak, Lokomotiva, Borna i Flis te Zigman.



Idi na 24sata

Komentari 1

  • danyk 09.10.2012.

    Osobno volim Budoir, ali sve haljine su im varijacija na temu...istu temu već godinama...bila sam u njihovom dućanu prije 3 godine i vidjela skoro iste haljine...kužim da je to njihov stil, ali malo inovativnosti i promjene bi im dobro došlo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare