To je to što me zanima!

Crte na hlačama nisu nastale namjerno: Evo što se krije iza

Zbog toga što su hlače bile pritisnute jedne o druge, a putovanje je dugo trajalo, na kraju su se na njima stvorili ti nabori kojih se bilo nemoguće riješiti
Vidi originalni članak

Iako ste to možda pomislili na prvu, okomite crte na hlačama nisu nastale kao modni dodatak. Krajem 19. stoljeća tvornice odjeće iz Europe slale su većinu svojih proizvoda preko oceana, u teretnom prostoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog toga što su hlače bile pritisnute jedne o druge, a putovanje je dugo trajalo, na kraju su se na njima stvorili ti nabori kojih se bilo nemoguće riješiti. Kasnije je to netko proglasio elegantnim i modernim detaljem pa je tako i ostalo, prenosi BrightSide.

PARTY STIL Minice su u modi: Diva Jennifer Lopez zna kako ih kombinirati

Kako se riješiti tih linija?

Obično se mogu ukloniti pranjem i peglanjem dok je tkanina mokra. Ali, ponekad su ti nabori toliko tvrdokorni da je potrebno više truda i vremena da bi nestali. Neki tvrde da tada pomaže komad sapuna koji treba protrljati po naborima prije peglanja. Postoji još jedna metoda, a to je smjesa octa i vode u omjeru 1:1. Ulije se u bočicu sa sprejem i nanese na hlače prije peglanja. Na kraju je ih je poželjno oprati.

Pomaže i natapanje hlača u vodu u koju se dodalo malo regeneratora za kosu. On omekšava tkaninu. To je potrebno napraviti prije pranja u perilici, prenosi portal reference.com.

PROLJETNI STIL Komad koji se isplati imati: 7 načina kako nositi plavu košulju

POGLEDAJTE VIDEO: LUKSUZ U ŠESTINAMA OD 1.950.000€

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Naj luđa 09.05.2022.

    Okomito i vertikalno je pravilno a moj kviki stoji uspravno kao u filmu" daleko je sunce" sa Charles Bronsonom, znaći još uvik gleda uspravno put sunca kad mu nešto dobro zagolica maštu a ne ove prasice šta in se deru gaće između nogu

  • Rafo 01.05.2022.

    Nisu okomite crte, nego uspravne (vertikalne).

Komentiraj...
Vidi sve komentare