To je to što me zanima!

Crvena haljina i visoke pete na muškarce djeluju kao magnet

Crvena boja odjeće i ruža nesvjesno privlači muškarce, budi strast te intenzivira ljubav, tvrde istraživači, a jednako je vole sve žene, bez obzira na boju kose
Vidi originalni članak

Iako je uvriježena izreka da muškarci više vole plavuše, znanstveno je dokazano da muškarci generalno više vole žene u crvenom, bez obzira na to jesu li crnke, plavuše ili brinete. 

Želite li postati fatalna zavodnica - odjenite nešto crveno. Žena u crvenom je neusporedivo više seksi od jednako atraktivne žene u bijeloj, zelenoj, sivoj ili plavoj odjeći. Izgledi da vas muškarac pozove van ili na romantičnu večeru čak su 56 posto veći ako odjenete nešto crveno nego plavo. 

Štikle su zrcalo onog što želite, onog što jeste i onog što vam nedostaje, tvrdi poznati Christian Louboutin

Važno je također odjeću nositi sa stilom, stoga poradite na držanju tijela koje, da bi bilo seksi, mora biti opušteno, ali uspravno. Ugledajte se na plesače i sportaše te uspostavite sklad između bokova i ramena koja ne smiju biti spuštena niti pogrbljena. Kad nanosite parfem, budite umjereni te nanesite samo nekoliko kapi. Trik je u tome da vam se muškarac mora približiti kako bi osjetio vaš miris, čime mu već na početku postajete mnogo zavodljiviji.

Strateške točke parfema

Parfem nanesite na strateške točke - zapešća te iza uha, samo jedanput na dan, a toaletnu vodicu poprskajte ispred sebe te potom prođite kroz mirisni oblak. 

Tamna šminka i svijetla put

Muškarce mnogo više privlače našminkane žene, a kao pravi magnet djeluje kontrast između tamno našminkanih očiju i usana te svijetle puti.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Sanjiva Dolina_1 12.09.2012.

    slazem se. upalilo ne jednom :)) radi bez greske :))

  • MyaMikic 12.09.2012.

    MA JA PRIMJECUJEM DA MUSKE SVE PRIVLACI STO JE IZAZOVNO I SREDENO:))

  • user_55965 12.09.2012.

    kaj tu piše da muški vole jako nasminkane ženske,a otkad to?kad god je to bila tema razgovora,svi se muski zgražali nad puderom npr...

Komentiraj...
Vidi sve komentare