To je to što me zanima!

Čučnjevima do savršenoga kroja preuskih traperica

Traperice će trajati dulje i pristajati kao da su rađene po mjeri uz nekoliko trikova. Ako želite izgledati mršavije, odaberite tamne modele
Vidi originalni članak

Traperice su jedan od obveznih odjevnih predmeta na kojima ne biste trebali štedjeti. Kako bi bile što očuvanije, perite ih na niskoj temperaturi jer boja ponekad brzo izblijedi. Za pranje upotrebljavajte tekući deterdžent te ih obvezno okrenite na naličje. Ako su omiljene crne traperice već izblijedile i postale sive, osvježite ih tako što ćete ih obojiti u crno. A ako vas muče preuske traperice, lakše ćete ih rukama razvući dok su vlažne ili čak možete pokušati raditi čučnjeve u njima. No pronaći traperice koje će vam savršeno pristajati nije nimalo lako. Pritom pripazite da vam nisu preuske te da rublje vrlo neprivlačno ne viri van. Također pazite da vam trbuh ne “curi” preko traperica. U tom slučaju birajte traperice visokog struka jer će niski samo istaknuti mane. Želite li izgledati mršavije, tamni traper najbolji je izbor. Vrlo važna je i dužina, koja može dodati kilograme ili “uništiti” obline. Nisu dobre ni prekratke, koje će sniziti, niti preduge, koje se unište hodanjem i sakrivaju bokove. Umjesto krutog, radije birajte mekši traper jer je udobniji i bolje pristaje. Traperice ne bi smjele biti poderane na stražnjici niti bilo gdje u blizini.

Muške traperice svima dobro stoje
Mršavicama najbolje pristaju uske traperice, koje ističu obline. Ženama figure pješčanog sata pristaju traperice koje su šire u struku i bokovima, a poželjno je izbjegavati detalje i ukrase. “Muške” traperice ne ističu ženske atribute, ali pristaju svima i izgledaju odlično.

U trendu su poderane traperice, ali i široke
Poderane traperice ponovno su u trendu. Nije važno kako izgledaju nego kako ćete ih nositi, a prije svega trebale bi biti seksi. Uske traperice i dalje su na prvome mjestu, a tu su i “muške”, koje ne prate liniju tijela. Ima ih različitih, ali najbolje su one ravnih nogavica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • karter 07.04.2010.

    Kad vidim žensku u poderanim hlačama, dao bih joj najrađe nogom u guzicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare