To je to što me zanima!

Čudotvorna pilula za skidanje kila na tržištu kroz tri godine?

OAP-189 obuzdava apetit oponašajući hormone koje proizvodi puni želudac, navodno će topiti kilogram u dva tjedna, a testiranja pokazuju da ne šteti zdravlju
Vidi originalni članak

Dijetetska pilula OAP-189 trenutno je na kliničkom ispitivanju, a navodno će blokirati apetit pomoću hormona koji se prirodno nalazi u punom želucu. Na tržištu bi se trebala naći za tri godine, ali moguće je i duže razdoblje, ukoliko se testiranja otegnu. Pilula će oponašati hormon oksintomodulin koji mozgu daje signal da je tijelo sito i zadovoljno. Prema sadašnjim saznanjima, topit će kilogram po tjednu.  

Iako nutricionisti tvrde da će neškodljiva pilula koja topi kile onim pretilima biti izgovor da ne idu na dijetu, znanstvenici pozdravljaju prvi lijek takve vrste za debljinu, koja je postala globalni zdravstveni problem. Unatoč velikom broju pilula za mršavljenje na tržištu, tek ih je nekolicina zakonski dozvoljena u EU, uglavnom zbog štetnih učinaka. Također,  OAP-189 ne izaziva mučninu poput mnogih drugih tableta za blokiranje apetita.

-  OAP-189 savršeno jednostavno i sigurno oponaša hormon oksintomodulin i napravit će revoluciju na farmaceutskom tržištu te pomoći mnogima - rekao je izumitelj pilule, profesor Stephen Bloom s Imperial Collegea u Londonu. Formulu za OAP-189 kupio je farmaceutski div Pfizer koji ću je proizvoditi, a prvotno će biti namijenjen dijabetičarima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ennio morricone 22.12.2011.

    Faustina ti mora da se bavis nekim sportom kada tak u detalje znas o prehrani ili pohadas PBF

  • Faustina009 21.12.2011.

    Te sve tabelete za mršavljenje su štetne, jer dijeluju na mozak i na kemiju u mozgu, do te mjere da mogu kod nekoga izazvati psihičke probleme, tako da ja to nebi pila niti za ne znam koju liniju niti za neznam kako veliki gubitak kilograma..Ako se želi uzimati nešto za mršvaljenje ond aje bolje uzeti nešto što ne djeluje na mozak, nego na masne stanice u tjelu i na ubrzvanjau metabolizma kao napr. L-Karnitin koji ubrzva sagorijevqnje masnih stanica i ubrzava metaboizam.

  • bucka18 19.12.2011.

    zdrava prehrana i vježbanje, ništa drugo :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare