To je to što me zanima!

Curica (8) je u karanteni počela kuhati i postala viralna zvijezda

Video snimke Moe Myint May Thu koja priprema tradicionalna jela s kuharskom kapom na glavi privukle su stotine tisuće pregleda na TikToku. U početku joj je pomagala mama, ali brzo se osamostalila
Vidi originalni članak

Osmogodišnjakinja koja se tijekom karantene u Mjanmaru zbog Covida-19 borila protiv dosade pomaganjem roditeljima u pripremi večere, postala je viralna kuharska zvijezda.  

- Nisam mogla ići van pa sam počela pomagati mami i tati u kuhanju i zavoljela sam kuhanje - rekla je Moe Myint May Thu za agenciju dpa.

Škole su bile zatvorene kako bi se spriječilo širenje novog koronavirusa pa je mala kuharica provodila do tri sata dnevno u kuhinji.

Njezino omiljeno jelo je Mohinga, riblja juha s rižinim rezancima koja se u Mjanmaru jede za doručak, a također se usavršila u pripremanju goveđeg gulaša, svinjskih rebarca i pečene žabe. Uz pomoć svoje obitelji osmogodišnjakinja prodaje i dostavlja jela po cijeni od 10.000 kjata (otprilike 50 kuna) i planira potrošiti novac na štene koje će praviti društvo njezinom pomerancu.

Moe Myint May Thu postala je poznata krajem travnja kada je njezina majka, kraljica ljepote Honey Cho, podijelila video snimku djevojčice kako priprema pikantne kozice s desecima tisuća svojih pratitelja.

U početku kulinarske karijere maloj kuharici pomagala je mama, ali brzo je postala samostalna.

- Sad već mogu sama skuhati većinu jela - kazala je ona.

 

@honeyuniverse19

##honey ##katherinelin ##gooddaughter ##littlechef ##littledesigner ##littleboss ##fyp ##foryou ##homestay ##lovecooking ##foods ##delicious ##ဝက်နံရိုးမီးတောက်

♬ original sound  - Honey

POGLEDAJTE NAŠ NOVI SLATKI SERIJAL 'DESERTI OD OKA': 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare