To je to što me zanima!

Da sve stane: Uz ove savjete ćete se puno lakše spakirati za nadolazeće ljetno putovanje

Za vikend putovanje tijekom kojeg ćete spavati u hotelu ili apartmanu, primjerice, trebate tako 12 odjevnih predmeta, ne računajući rublje i pidžamu
Vidi originalni članak

Pakiranje kofera mora biti plansko. Morate znati koliko noći ostajete na putovanju, kakvo će biti vrijeme i koji je program putovanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za vikend putovanje tijekom kojeg ćete spavati u hotelu ili apartmanu, primjerice, trebate tako 12 odjevnih predmeta, ne računajući rublje i pidžamu.

SAVJETI LIJEČNIKA Često putujete? Ovo su savjeti kako možete pobijediti jet lag

Prije nego što sve stavite u kofer, pogledajte može li se sve sa svime kombinirati, savjetuje stilistica Alma Premrl Zoko.

- Kako bi odjeća zauzimala malo mjesta, a na odredište stigla što manje izgužvana, odjeću koja se ne gužva zarolajte na što manje rolice koje ćete stavljati jednu kraj druge, a ono što se gužva raširite na podlogu i počnite slagati tako da počnete s velikim plohama koje ćete presavijanjem pretvoriti u manje.

Imate li, primjerice, nekoliko haljina koje se gužvaju, stavite ih jednu na drugu, a između njih stavite ručnik od plaže. Kad stignete na odredište, takve komade odmah izvadite iz kofera, objesite na vješalicu i ako je izgužvano, ostavite na vješalici u kupaonici. Para će nakon tuširanja učiniti puno za ravnanje tkanine - kaže Alma. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare