To je to što me zanima!

'Dad bob' je proljetna hit frizura

Bob frizura ima sve više varijanti, a trenutačno je u trendu 'dad bob'. Radi se dužem bobu koji je puno lakše stilizirati i prilagoditi obliku lica nego kraće varijante ove frizure
Vidi originalni članak

“Dad Bob" je najnoviji trend, a radi se o dužem bobu koji je puno lakše stilizirati i prilagoditi obliku lica. Dovoljno je dugačak te omogućuje lako stiliziranje niskog repa ili punđe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jednako dobro izgleda u jednoj boji, ali i s prošaranim pramenovima koji će mu dati dodatni volumen.

ODLIČNO ZA KOŽU Ulje čajevca super je za masnu kosu, a pomaže i kod prištića

Što se tiče šiški, super su "zavjesa" šiške jer lijepo uokviruju lice. Naravno, ni frizura neće pomoći ako kosu ne održavate čistom i zdravom. Njega kose počinje temeljitim pranjem kose šamponom. Dobro očistite vlasište, zatim nanesite regenerator. Na kraju rasporedite ulje za kosu po vrhovima.

PROTIV PERUTANJA Isprobajte kanu: Prirodna boja ne šteti, vraća sjaj i hrani kosu

Otprilike jednom tjedno nanesite bogatu masku između šampona i regeneratora te je isperite. Bogate proizvode za njegu treba nanositi samo po dužini i na vrhove - i to u količini veličine lješnjaka. U protivnom, posebno tanka kosa nakon pranja masna je i mlitava. Vlasište je već opskrbljeno prirodnim sebumom i uljima i obično ne podnosi prezasićene tvari za njegu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare