To je to što me zanima!

Daily Mail: Plitvička jezera su idila i park za savršen odmor

Britanski Daily Mail ističe da su sa svojih prirodnih 16 jezera Plitvice jedan od najljepših nacionalnih parkova za odmor, a tome pridodaju i mišljenja posjetitelja
Vidi originalni članak

Izgleda kao čarobni otok koji je previše lijep da bi bio istinit, tim je riječima britanski Daily Mail opisao Nacionalni park Plitvička jezera. Savršeni slapovi, bujna šuma i fantastično čiste lagune prema njima su odlike najstarijeg nacionalnog parka jugoistočne Europe. 

Kako navode, u slikovitom parku ima 16 zapanjujućih plavo-zelenih jezera, odvojenih prirodnim sedrenim barijerama, koje je voda stvorila tijekom tisuća godina. Plitvice opisuju kao idilu i jedan od najljepših parkova za odmor na cijeloj planeti. 

Također prenose mišljenja posjetitelja iz cijeloga svijeta koja putnici pišu na internet stranici o putovanjima TripAdvisor. Tako se posjetitelj iz San Francisca osvrnuo i rekao kako putovanje nisu samo gradovi i mjesta gdje ljudi žive, već i mjesta gdje živi samo priroda. Nacionalni park Plitvička jezera doista su dom majke prirode i to u najljepšem mogućem izdanju, dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • kozara 09.09.2011.

    jel ovo prodano.

  • balrog0899 09.09.2011.

    ja sam bio prije 3 tjedna!! ušao na šemu studenta za 80 kn!! meni se činilo jeftino!!...kupim ručak za 60 kn...također ne preskupo al onda šok...litra i pol obične vode 27 kn...još sam raspravljao s djelatnicom da kupujem običnu a ne mineralnu vodu, kako je pisalo na računu!! al možeš se obrisati ispod nosa...lopovluk...tipično balkankski!! al sve u svemu prekrasno....i ne žalim sad za tih 25 kn još je i cura bila pa je dojam upečatljiviji ;)

  • hohštapler 09.09.2011.

    ulaz nije skup, s obzirom koliko je lipo i koliko toga ima za vidit, ko ne cijeni i ne uživa u prirodi da ga pustiš unutra i besplatno taj će opet reć da mu je skupo

Komentiraj...
Vidi sve komentare