To je to što me zanima!

Dame u luksuznom svilenom satenu i koži potpisuje Fendi

Silvia Fendi inspiraciju nalazi u haljinama romantičnog predznaka te predstavlja glamuroznu kolekciju čipkastih tekstura, kože i satena, a omiljeni detalj su barokno naglašena ramena.
Vidi originalni članak

Fendi kolekcija za jesen 2020., predstavljena na milanskom tjednu mode, odiše luksuzom te evocira raskoš dvorskih dama odjevenih u svečani tekstil od jutra do mraka. Čizmice su inspirirane prepoznatljivim viktorijanskim dizajnom, a rukavi su voluminozni, no u ovoj kolekciji autorica Silvia Fendi spušta taj puf efekt ispod ramena te ga dodatno naglašava ekstremnom konstrukcijom.

Ovaj stilski moment koristi ne samo na haljinama, već i košuljama i kaputima. Fendi je kuća čiji je dizajn nepogrešivo romantičan te u vremenima kad se mnogi autori igraju masculine efektima, ovaj brend donosi trendove za ljubiteljice klasične ženstvenosti i skupocjenih materijala.

Dama je u svilenom satenu od glave do pete, a torbica je mala, kožnata i optočena lancima. Styling kakav bi poželjela svaka moderna pripadnica kraljevske obitelji.

Torbe evociraju eleganciju pedesetih, u osnovnim su bojama i raznih tekstura. Silvia Fendi predlaže statement modele koje će dama držati jednom rukom, dok će drugom mahati publici željnoj njezina osmjeha.

Visoke rukavice do lakta nedavno su ušle u trendove crvenog tepiha, a Fendi ih predlaže kao dio kombinacije u znaku tamne elegancije. Osvježenje je koža u mliječno ružičastom tonu. Brend se konstantno igra detaljima, a ovoga puta riječ je o remenu s privjescima koji se mogu skidati.

Dašak futurizma donose tek sunčane naočale koje izgledaju poput vizira. Fendijeva IT cura nosi ih uz rascvjetana oglavlja i retro veste s V kopčanjem te nezaobilaznim spuštenim puf rukavima.

Color-block konstantno je prisutan u nekom obliku, a ovdje je naglasak na sunčanu žutu, narančastu i plavu. Košulja je zanimljivog dizajna, inspirirana barokom, napravljena od meke kože. 

Rajfovi podsjećaju na retro gumice s tekstilom iz osamdesetih, no smješteni su na donji dio frizure i kosi daju kraljevski dojam. 

Za ljubiteljice monokromatskog stila tu je slavna nijansa konjaka, koja je u novije vrijeme postala jedna od najtraženijih. Fendijeva kolekcija obiluje suknjama i haljinama midi dužine, a plise se pojavljuje ne samo na nježnim tkaninama, već i kompaktnoj koži. Kad njihova ikona poželi rokersku jaknu, ona bira neutralan ton jer to je znak slavne talijanske elegancije kojoj nema konkurencije u svijetu mode.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare