To je to što me zanima!

Danas je 4.4. - magičan datum povoljan za ispunjenje želja

Dan je povoljan za intelektualnu i fizičku aktivnost, kao i za emocionalni i duhovni razvoj. Četiri je broj koji stvara posebno stanje uma u nama. Pomaže da postanemo ljubazniji i bolji
Vidi originalni članak

Dan je povoljan za intelektualnu i fizičku aktivnost, kao i za emocionalni i duhovni razvoj. Četiri je broj koji stvara posebno stanje uma u nama. Pomaže da postanemo ljubazniji i bolji. Također jača energiju i pomaže u procesu oslobađanja od negativnosti i neugodnih osjećaja, kao i mračnih sjena iz prošlosti. Mnogi ljudi će doživjeti uspjeh, bit će pozitivni i promatrat će svijet s više radosti. Ako drugima dajete dobro, to dobro će vam se i vratiti.

Zrcalni datum, 4.4. u kojem vlada magičan niz 4-4, donosi puno pozitivne energije. Ovaj datum je najskladniji u travnju jer je četiri broj sklada i sadrži snagu četiri glavna elementa: vatre, zraka, vode i zemlje. Ovaj niz također simbolizira stabilnost, uzemljenje, sigurnost. Ovo je vrlo povoljan dan, koji se svakako isplati posvetiti važnim stvarima.

IMAJU 13 ZNAKOVA Keltski horoskop: Otkrijte koji ste znak i što to govori o vama

Budite strpljivi, jer ovog dana možete riješiti svaki zadatak, ma koliko on bio težak. Možete se sami nositi s njima – budite spremni da preokrenete situaciju u svoju korist. Ovaj datum je zaista dobar početak tjedna, jer tjedan možemo započeti motivirani da ostvarimo velike snove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dan će biti lagan, ugodan, uspješan, a svaki dogovor može donijeti napredak na duže staze. Numerolozi ističu da baš danas trebate razmišljati o svojim ciljevima, namjerama i željama. Osjetit ćete da ste na pravom putu i što je to što želite poduzeti da bi se san ostvario.

Važno je da budete puni optimizma, razmišljate dobro – i dobro će biti. Dan je povoljan i za financije, bit će više stabilnosti u polju novca. Na ljubavnom planu izbjegnite sukobe.

OD 666 DO 777 Saznajte koje brojeve u svijetu smatraju najsretnijima i kako izračunati svoj sretni broj

Kako bi se vaše namjere i želje danas ispunile, vizualizirajte svoje želje detaljno – važno je da želja koju zamislite utječe povoljno i na vas i na druge ljude, prenosi Atma.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • liliZG2.0 04.04.2024.

    dobar početak tjedna.....u kojoj to goditi, danas je četvrtak

  • MORTIIS 50 04.04.2024.

    Moš misliti.da me netko udari ili da padne komet na mene,ispunjen mi ovaj dan.Fuj i pljuc.

  • fui24h 04.04.2024.

    Muškiči bolje se sakrijte prije nego nas spoji sudbina

Komentiraj...
Vidi sve komentare