To je to što me zanima!

Danas kuhamo slasne pohane bukovače u pivskom tijestu...

Pohane bukovače možete iskoristiti kao prilog glavnom mesnom jelu ili kao samostalno jelo za večeru. Dodatnu aromu dat će joj pivo u tijestu. Dobar tek!
Vidi originalni članak

Kuhar Đuro Rapaić otkriva kako pripremiti pivsko tijesto u kojemu možete, osim bukovača pohati i ribu, piletinu te povrće. Također, ako želite nešto "punije" jelo, između dviju bukovača možete posložiti krišku šunke i sira, spojiti ih čačkalicama, uvaljati u pivsko tijesto i ispohovati.

Cijelu pripremu i količinu sastojaka možete pronaći na Kuhari.com.

U suradnji s Kuhari.com redovito ćemo objavljivati video recepte profesionalnih i amaterskih hrvatskih kuhara. 

U slast! 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lorens 16.10.2011.

    Ma zar i vi ste počeli sa receptima i ručkovima,večerama.Nema TV kanala bez nekog kuhanja.A onda stave vijest na TV a i u novinama koliko hrvata što djece,žena i normalno muškaraca je predebelo.Pa emisije o šećerašima,tlakašima itd.itd.Vidi se da od TVa do novina vi više nemate o čemu pisati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare