To je to što me zanima!

Danas se prisjećamo dragih ljudi koji više nisu među nama

Blagdan Svih svetih dan je dubokog poštovanja za sve ljude koji su ostavili svoj trag u našim srcima. Iako su umrli, oni će živjeti sve dok je živo sjećanje na njih
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 52

  • tajfun1 02.11.2015.

    Zbog vaseg netocnog naslova događaju se ovakvi komentari jer se pojedini osile i pocmu davati svoje komentare.Vec kad ste dva moja komentara izbrisali jer su prekrsila pravila sto je sa doticnim komentarima koji su samnom u prepirci.Procitaj te ih ponovo.

  • škver 01.11.2015.

    dan svih svetih je dan onih koji su postali svecima a dan sjecanja na mrtve,dan kada se moli za duse svojih dragih da postanu sveti i zasluze vjecni zivot.

  • Kor - Jan - Dar 01.11.2015.

    Za prijatelje iz moje postrojbe, kao i sve znane i neznane vojnike, iz ranih devedesetih koji nisu imali sreće doćekati novu godinu 1996,, ------ "Ništa ne znači jeka zvona onima koji su umrli na poljima i planinama nekim. Samo čudovišni bijes topova, samo mucajuće brzo štektanje pušaka može izreći njihove žurne vapaje Bogu. Ne rugajte im se molitvama i zvonima, nisu zborske tužaljke za one kojima pripadaju piskavi, poludjeli zborovi zavijajućih granata i truba što ih dozivaju s tužnih polja."

Komentiraj...
Vidi sve komentare