To je to što me zanima!

Danas se rashladite kako god možete, a uz 24 Oranž okupajte se jeftinije u World Class Westin

Plivanje u moru ili bazenu je najbolji način za rashladiti se. Ako ne idete još na more, uz 24 Oranž imate čak popust od 50% na ulaznice za bazene u World Class Westin
Vidi originalni članak

Danas su najavili vrhunac toplinskog vala pa je odlazak na more idealan. A , svi oni koji ne mogu na more, bazen je isto odlično rješenje. Ako ne volite gužve na gradskim bazenima, iskoristite popust od 50% na ulaznice za bazene u World Class Westin. Naime, samo korisnici 24 Oranža imaju na raspolaganju super popuste na bazene, ali ostale pogodnosti. Stoga, ako već niste dio 24 Oranž kluba, svakako se registrirajte i pretplatite - uštede su nevjerojatne! Kliknite ovdje!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Plivanje svakako možemo nazvati savršenim vježbanjem. Osim rada gotovo svakog mišića u vašem tijelu, plivanje može povećati brzinu otkucaja srca i tako poboljšati zdravlje srca te zaštititi mozak od propadanja.

Provjerite 24 Oranž popust na bazene u  u World Class Westin.

Plivanje se smatra aerobikom, ali vježbanje u vodi također pruža umjereni otpor, što rezultira jačanjem snage tijela. Jaki mišići ključni su za zdravo tijelo, pogotovo kako starite, i dug život. Trening u kojem je potreban otpor također poboljšava ravnotežu, san i zdravlje kostiju.

Provjerite 24 Oranž popust na bazene u  u World Class Westin.

Plivanjem se povećava kapacitet pluća, što znači da će tijelo bolje provoditi kisik te neće lako ostajati bez zraka niti osjetiti zapuhanost. To je dobar fitnes za pluća koji pomaže i u ublažavanju simptoma astme.

Provjerite 24 Oranž popust na bazene u  u World Class Westin.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare