To je to što me zanima!

Danas u 24sata super prilog: Najveći vodič za božićni šoping

Samo u 24sata danas možete pronaći vodič za blagdanski šoping u kojem ćete pronaći ideje za poklone do 100 i 200 kuna, kako se našminkati za blagdane i mnogo više
Vidi originalni članak

Nakit i satovi nikad ne izlaze iz mode i već su tradicionalno na vrhu liste najpoželjnijih božićnih poklona, a mi smo za vas odabrali nabolje i najisplativije. Osim toga, u prilogu 'Blagdanski Shopping' očekuju vas i odlične ideje za poklone do 100 i 200 kuna s kojima ćete oduševiti svoje najdraže, a nećete puno potrošiti.

Osim poklonima, u prilogu se bavimo i make-upom za blagdane pa samo vam predstavili nekoliko ideja uz koje ćete zablistati u svakom društvu.

Iako muškarci ne vole kupovati, vole primati poklone, a ako nemate ideju što kupiti inspiraciju potražite među našim prijedlozima za poklone koji će razveseliti i najveće frajere.

Blagdani su ipak najbitniji djeci pa donosimo i pregled poklona za djecu kojima će se mališani dugo veseliti. Osim svega toga, u prilogu potražite i ideje za blagdansko uređenje doma, ali i priču o domu Djeda Božićnjaka.

 Prilog 'Blagdanski Shopping' potražite danas na svim kioscima u tiskanom izdanju 24sata!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lopinaizhr 29.11.2018.

    Nema šopinga ove godine...žalosno ali istinito...

  • 29.11.2018.

    lako za ideje za poklone, problem je kako namakati lovu da ih se kupi :D ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare