To je to što me zanima!

Danas uz 24sata poklon svim čitateljima: KiK ljetna torba!

Uz tiskano izdanje 24sata dobit ćete odličan i praktičan dar, KiK torbu koju ćete poželjeti nositi kamo god išli - u trgovinu, šetnju ili na plažu
Vidi originalni članak

U subotu, 10. srpnja, ne propustite tiskano izdanje 24sata jer svakom čitatelju dajemo fenomenalan poklon - ljetnu hit KiK torbu.
KiK Textilien, njemački tekstilni lanac jedan je od najbrže rastućih giganata u Europi. U ljeto 2011. god. KiK je ušao u Hrvatsku i pokazao ekstremnu ekspanziju u zemlji. Do sada su otvorene 83 poslovnice u gotovo svim hrvatskim gradovima, dok je dugoročni plan preko 100.
KiK je na pravom mjestu i u pravo vrijeme - kupcima nudi zaista sve, od moderne odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odlična kvaliteta, moderan dizajn i trajno niske cijene pun su  podatak u ovim vremenima! Odgovarajući asortiman nosi oznaku „Trajni pad cijena“ i dostupan je u svim trgovinama u Hrvatskoj. Sniženjem cijena KiK daje svoj doprinos rasterećivanju budžeta domaćinstava i na taj način zahvaljuje svojim kupcima na desetogodišnjoj vjernost u Hrvatskoj. Na njemačkom je KiK kratica za “Kunde ist König”, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto. Stoga, radujte se shoppingu bez grižnje savjesti i kupujte sa stilom, ali pametno!

Idi na 24sata