To je to što me zanima!

Daniela Trbović o svom stilu: Štikle nosim isključivo na poslu

Naša popularana voditeljica kaže kako privatno nosi tenisice koje se mogu kombinirati na sve - bijele košulje, sakoe i hlače. Raspoloženje joj utječe na to što nosi
Vidi originalni članak

Voditeljica Daniela Trbović (57) godinama je na TV ekranima, a svaka njezina odjevna kombinacija za večernji talk-show pomno je isplanirana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već dekadama je odjeva Nataša Svekler, poznata stilistica s kojom surađuje još od Hit Depoa, glazbene emisije iz devedesetih. 

- Radila sam različite emisije, različite formate. Svaka od njih zahtijeva drukčiji izgled voditeljice. Neću biti isto odjevena u dnevnoj emisiji ili večernjem talk showu. Nije isto stojim li, sjedim ili se krećem pozornicom – otkriva Daniela te dodaje da se u potpunosti, što se stila tiče, prepušta Nataši. 

Ističe i da njezino raspoloženje utječe na ono što nosi. 

- Ako sam bolje volje stavit ću čak neki bedž na rever sakoa, nakit ili maramu. Kad sam baš super, uskočit ću i u haljinu ili suknju. Za emisiju sam uvijek sređena i baš sam zadovoljna jer sam si drukčija od obične sebe. Štikle, obuću s visokim potpeticama nosim samo na poslu – otkriva voditeljica.

BREND OSNOVAN 1921. GODINE 100 godina Guccija: Od kožnate galanterije do geek-chic stila

Njezinu stilisticu Natašu uvijek zanima tko su gosti u emisiji jer joj je i to smjernica. O tome ovisi hoće li biti rokerska, ženstvenija, tamna, svijetla, mat ili šljokičasta. 

- Pokušavam se stilom njenog odijevanja približiti gostima. Tako da u emisiji ima svega, od traperica do večernjih haljina. Nisam je htjela unformirati u jedan stil, već sam sve prilagodila da se i ona i gosti u studiju osjećaju ugodno. Kombinacijom dizajnerskih komada i high street mode razigrali smo odjeću da ne bude dosadna, jer za Danielom karakter odjeća mora biti sve samo ne dosadna -  priča Nataša.

KLASIKA JE ZAKON Usprkos ležernim trendovima, odijela su i dalje ultimativni hit

Zbog duge suradnje, njihov se odnos razvio u prijateljski te time i rad postaje čisto veselje i zabava, kažu. Trbović vlastiti stil stavlja u ladicu – casual. 

- Najvažnije mi je da mi je ugodno, da me ništa ne sputava. Stalno sam u hlačama i obući bez povišenih potpetica. Obožavam tenisice i danas ih doista možemo nositi na sve. Bijele košulje, sakoi i hlače su moja dobitna kombinacija. Ljeto je rezervirano za široke pamučne haljine. Ništa se ne lijepi, tijelo diše pa tako i gazdarica - otkiva.

RETRO LOOK Bakin prsluk: Kaia Gerber ima novi omiljeni jesenski komad

U odličnoj je fizičkoj formi, no ističe da to može zahvaliti pristojnoj razini stresa koji je ujedno njezino pogonsko gorivo. 

- U doba karantene sam si kupila i elastične trake za vježbanje i vrećice s pijeskom za oko ruku ili nogu. Dakle, sad doista imam sve od rekvizita. U tom kućnom trening centru trebam još samo pronaći i volju – zaključuje Daniela.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI:

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Trump Jong Un 01.11.2020.

    Gotovina ju moze podučit nekim vježbama iz legije to pomaže kondiciji

  • mijašina 31.10.2020.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • 31.10.2020.

    Antipaticna....dama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare