To je to što me zanima!

Dašak glamura 20-ih u novoj liniji Roberta Severa "Virginia"

Nova kolekcija broji 30 odjevnih kombinacija, a inspirirana je 20-im godinama i Virginiom Wolf po kojoj je linija za jesen/zimu 2014.-15. i dobila ime
Vidi originalni članak

Glamuroznom kampanjom Robert Sever i Branko Basletić vratili su nas u prošlost. Nova linija za jesen/zimu 2014.-15. inspirirana je 20-im godinama i Virginiom Wolf koji je savršeno utjelovila Iva Marušić. Kampanju u kojoj se interijer i eksterijer odlično nadopunjuju snimila je Mare Milin. Također vidi se i utjecaj Japana. 

Kolekcija koja i nosi naziv kao slavna književnica Virginia broji 30 odjevnih kombinacija. Prevladavaju jarke nijanse, midi suknje i psihodelični printevi koji se kombiniraju s nakitom Slobodana Velickog. Šeširi rad su salona Škrgatić. 

- I dalje se bavimo istraživanjem stvari koje uvijek koristimo u našim kolekcijama, kao što je plisiranje i faldanje tkanina te dekorativnost koja je ovog puta dosegnula novu dimenziju kroz kombiniranje uzoraka i forma. Ima jako puno ručne dorade, ručnog apliciranja detalja i šivanih perli što svaki odjevni predmet, iako je riječ o pret -a porter kolekciji, čini unikatnim - ističe dizajnerski dvojac Robert Sever i Branko Basletić.

Robert Sever novu će kolekciju predstaviti na nadolazećem Perwoll FASHION.HR-u koji traje od 14. do 18. listopada u petom paviljonu Zagrebačkog velesajma.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cukrena 29.09.2014.

    Sviđa mi se kolekcija ali ja bi to ipak malo dotjerala. Ima malo viška detalja,bilo bi bolje da je jednostavnije.Na zadnjoj slici haljina je predivna bez onog dodatka preko, resica ili što već je, bila bi sasvim ok..

Komentiraj...
Vidi sve komentare