To je to što me zanima!

Decentan nakit je opet u modi: Nose se šarmantni srećonoše

Zaboravite na upečatljive ogrlice! Ovog ljeta nosi se decentan nakit za kojim su lude trendseterice Blake Lively, Bar Refaeli i druge. A i puno ga je lakše kombinirati
Vidi originalni članak

Decentan nakit ove je sezone izgurao iz prvog plana tzv. statement ogrlice. I dok su glomazne ogrlice vrlo lako gospodarile svakim outfitom, laganiji je nakit puno suptilniji te ga je lakše kombinirati.

Poznate trendseterice poput Blake Lively i Bar Rafaeli još su otprije ljubiteljice decentnog nakita i često ih se može vidjeti kako nose ogrlice srećonoše s potpisom poznate draguljarske kuće Tiffany. A upravo poznati privjesci srećonoše zaštitni su znak Tiffanyja. Ključići, lokoti, srca, medvjedići - izbor je golem, a predmet je želja gotovo svake žene. Iako su među jeftinijim primjercima nakita u Tiffanyju (cijene se iznose od 150 dolara naviše), i dalje su mnogima nedostižne. Srećom, postoje jeftinije verzije trendi nakita koje se odlično uklapaju u razne stylinge. Ovakav je nakit najbolje nositi pojedinačno kako bi došao do izražaja, no zanimljiv je i u paru. 

Privjesci izvrsno pristaju na zlatne i srebrne ogrlice, ali bit će efektni i na kožnatoj vezici i običnoj špagi u boji. Time ćete dobiti neformalniji, casual look, a i ne morate se bojati da će lančić oksidirati ako nije od plemenitog materijala. Ovaj su trend već prigrlile i neke naše dame poput glumice Marije Borić i TV voditeljice Tine Katanić, koje nose nakit Calgary.

Ogrlice s privjeskom Calgary potražite na svim kioscima za 29,90 kn (komad). 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Sheeena 12.08.2014.

    Odavno sam ja u trendu,nikad mi se nisu svidjele one glomazne.No ove vjerujem da neće oko mog nježnog vrata,samo zato jer idu uz 24 sata:-)

  • Didi219 12.08.2014.

    Ja vec 15 godina nosim isti cool srebrni lancic s ovcom. Skidam ga samo da ga ocistim i izpoliram

  • Bezobrazno zelene 12.08.2014.

    Za te šolde ima i u Argentuma na akciji, bar je pravo srebro za razliku od te bižuterije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare