To je to što me zanima!

Dečku rekla da je trudna, on se okrenuo na drugu stranu. Tu su i znakovi Zodijaka koji se mrze

ČITAJ TOP SADRŽAJ Svakog dana biramo za vas tekstove iz našeg sadržaja. Ovo su najčitanije priče iz rubrike Life&Style
Vidi originalni članak

Svakoga dana na jednome mjestu donosimo vam najčitanije članke iz našeg digitalne free i PLUS+ ponude. Ovo su priče novinara 24sata iz Life&Style rubrike. Pretplati se na PLUS+ i čitaj sadržaj samo za tvoje oči.

Studentica kostimografije Anna (26), iz Chicaga, bila je u braku s Jakeom četiri godine prije nego što je upoznala svog dečka Spencera i nedavno svoju djevojku Ellie. Iako nisu svi u međusobnoj vezi, izuzetno su dobri prijatelji i svi se dobro slažu. Izlasci između nje i njezinih pojedinačnih partnera obično se zakazuju mjesecima unaprijed.

PROČITAJ VIŠE: 

SAMO JE ONA SA SVIMA Ima muža, a u vezi je s dečkom i curom: Suprug mora ići van iz kreveta kad se ostali 'napale'

Blagdan Uskrsa idealan je za prelazak s teške zimske hrane na proljetnu, s obzirom na to da su pred nama sve topliji dani. Ipak, postoje neke namirnice koje su neizostavne za Uskrs. Isprobajte naše najbolje recepte za najbolji uskrsni stol, a oni će oduševiti baš sve ukućane. Dobar tek!

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

JAJA, ŠUNKA I OSTALE DELICIJE Uskršnji recepti: Napravite tortu s jagodom, pincu, finu janjetinu

Iako je ideja da se svi slažu lijepa u teoriji, u stvarnom svijetu stvari tako ne funkcioniraju. Ljudi vole, mrze pa čak imaju i smrtne neprijatelje. Dok se za neke od tih osjećaja jednih prema drugima mogu okriviti djela ili riječi, ponekad je uzrok netrpeljivosti razlika u karakterima, nerazumijevanje, a i horoskopske karakteristike. Otkrijte koji su ti znakovi.

PROČITAJ VIŠE: 

HOROSKOPSKA NETRPELJIVOST Ovi znakovi su pravi 'smrtni neprijatelji' - Blizanac ne može sam sa sobom, a Rak s Ribom

Šareni uskršnji zečevi od tkanine, stiropora i drveta koji već danima izlaze iz krojačke i kreativne radionice Đurđice Grgurić (52) iz Belišća osvajaju na prvi pogled sve koji ih ugledaju. Đurđica ih je dizajnirala kao samostojeći ukras u kući ili u dvorištu, a izrađuje i lutke mazilice s antialergijskim punjenjem. Kad ih je prošle godine sašila nekoliko i prodala istoga dana, shvatila je da ima dopadljivi proizvod pa je sjela za mašinu i šila, šila, šila..

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

RADI IH SAMA Đurđica ima carstvo zečeva: 'Naručuju ih čak i iz Švicarske'

Hannah Calverley (18) podijelila je video u kojem otkriva spol budućeg djeteta na TikToku. Umjesto da uživa u trenutku sa svojom trudnom djevojkom, koja nosi njihovog dječaka, zbog kojeg je toliko i uzbuđen, Gober ju nije ni pogledao, krenuvši ravno u 'rulju' slaviti sa svojim prijateljima. 

PROČITAJ VIŠE: 

NIJE JU NI POGLEDAO Kako biste se vi osjećali? Budući tata na otkrivanju spola bebe zaboravio da ima djevojku

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • paulahubs 16.04.2022.

    🍓 Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://me.sv/id390579

Komentiraj...
Vidi sve komentare