To je to što me zanima!

Depilacija u nekoliko koraka: Koristite limun, šećer i vodu

Za optimalno skidanje šećernom pastom dlačice trebaju biti oko pola cm. Možete je koristiti na gotovo na svim mjestima gdje ste inače koristili dosad vosak za skidanje dlačica
Vidi originalni članak

Za šećernu pastu trebaju tri sastojka. Relativno ju je lako nanijeti na područje s kojeg želite skinuti dlačice, a najvažnije je brzo i čvrsto povući tkaninu. Uklanjanje dlačica jedan je od zadataka koje treba obaviti prije nego što s toplijim vremenom otkrijemo neke dijelove tijela. izbor prvenstveno ovisi o tipu kože i tome koliko ste dlakavi, te o kojim je dijelovima tijela riječ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No šećerna pasta dobro je rješenje u većini slučajeva, a može biti i dobar način da se s dlačicama ‘obračunate’ sami, kod kuće. Pastu možete napraviti od limuna, šećera i vode, a zagrijana na optimalnoj temperaturi, vrlo će lako ‘izvući’ dlačice s korijenom.

OTKRILA ZAŠTO Savjeti stručnjakinje: Ove dlake na tijelu nikad nemojte čupati

Možete je koristiti na gotovo na svim mjestima gdje ste inače koristili dosad vosak za skidanje dlačica: od bikini zone, pazuha, ruku, nogu, pa čak i na leđima, prsima i trbuhu.

JEFTINO I PRAKTIČNO Isprobajte recept: Blaga pasta od meda za kućnu depilaciju

Jedino područje na kojem se dlačice ne mogu skidati uz pomoć šećerne paste je lice, odnosno nemojte ju nikako koristiti za skidanje brkova ili brade.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare