To je to što me zanima!

Detalji bitno mijenjaju izgled spavaće sobe

Iako iziskuje malo više novca, novi komad namještaja, poput ladičara ili komode sa zrcalom i taburea, spavaćoj će sobi dati notu elegancije
Vidi originalni članak

Promjenom posteljine, novim sjenilima na lampama i zamjenom ručica ladičara u trenu se i uz minimalan trošak mijenja izgled spavaće sobe. Odabirom cvjetnih motiva prostor za odmor i san dobiva romantični ugođaj, a minimalizam jednobojnih te snježnobijelih presvlaka i jastučnica pruža dojam čistoće te jednostavnosti.
Prigušena svjetlost lampa i mirisnih svijeća stvara intimnu atmosferu, a sobno bilje ili svježe cvijeće u kutovima prostorije “oponaša” zelenilo iz prirode i opušta. Iako iziskuje malo više novca, novi komad namještaja, poput ladičara ili komode sa zrcalom i taburea, spavaćoj će sobi dati notu elegancije i glamura.
>>>Jarke nijanse zelene, ljubičaste i žute sobi daju svježinu te olakšavaju njeno uređenje jer je ostatak dekoracija minimalan. Obojite li samo zid iznad uzglavlja, vizualno ćete proširiti prostor spavaonice.
>>>Etnouzorci, rese i presijavajuće tkanine na posteljini i ukrasnim jastučićima jeftin su način za postizanje glamuroznog učinka. Isto vrijedi i za valjkaste jastuke, karakteristične za skupocjene interijere.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare