To je to što me zanima!

Dijeta limunadom u 7 dana će otopiti 3 kg i detoksicirati tijelo

Da bi bila učinkovita, dijetu treba držati sedam dana i ne smije se jesti ništa. Pročišćava organizam, no želite li je provoditi dulje, posavjetujte se s liječnikom
Vidi originalni članak

Detoksicirajuća dijeta koja obiluje vitaminom C blagotvorna je za kožu i kosu te dokazano djeluje protiv bolesti krvnih žila i probavnog sustava. Za tjedan dana moguće je skinuti tri kile.

Limunadu napravite od dvije velike žlice iscijeđenog soka od limuna ili limete, dvije velike žlice javorova sirupa (možete ga naći u prodavaonicama zdrave hrane), 1/10 velike žlice kajenskog papra ili crvene paprike i mlake vode prema želji. Limunadu uvijek popijte svježu kako se ne bi izgubili dragocjeni vitamini. U električnoj mješalici možete usitniti dio limunove kore (pripazite da je limun iz organskog uzgoja) i dodati ga limunadi. Limunova kora ima laksativni učinak, što olakšava probleme zatvora i čisti  crijeva, a možete rabiti i biljne laksativne čajeve.

Prva dva dana nakon dijete popijte najmanje osam čaša narančina soka. Treći dan ručajte sirovo voće, a večerajte salatu od sirova povrća ili voća. Četvrti dan počnite normalno jesti, ali izbjegavajte tešku i masnu hranu.

OVDJE PRATITE SVOJ USPJEH UZ BESPLATNI DNEVNIK MRŠAVLJENJA 

Važno! 

Da bi bila učinkovita, dijetu treba držati  sedam dana i ne smije se jesti ništa. Ako želite više dana provoditi dijetu, obvezno se posavjetujte s liječnikom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MyaMikic 11.01.2013.

    gluposti...razumijem smanjiti unos masnog slatkog i sl..ali 7 sedam dana nista nejesti samo piti limunadu?!! pa vi ubijate svoje tijelo i crijeva...i onda jednog dana obolite i pitate se sta mi je?! e pa to vam je ljudi to-to je sok za organizam.SAMO POMALO JEDITE LAGANU HRANU PAR PUTA NA DAN,PIJTE 1 LITRU BAR VODE NA DAN,PUNO VOCA I POVRCA,I SETNJICE.PA CETE VIDIT KAKO VAM TIJELO DOLAZI u pravu raketu;))...evo provjereno...SRETNO!!

  • username 08.11.2011.

    ovo nisu gluposti, vjeruj mi... super je stvar, za čišćenje organizma, za zdravlje, za ten pa i za kilažu... ja sam bila na toj dijeti koja jest teška prva dva dana, i glavobolja i slabost i sve ostale popratne pojave koje su normalne kad ne jedeš hranu, ali poslije se super osjećaš, lakše, poletnije, zdravije... ja sam nakon 7 dana smršavila 5 kilograma... lice mi se očistilo (inače imam problema sa tenom), super sam se osjećala, nestao je osjećaj napuhnutosti i težinu u želudcu... ovo je odlično raditi 2 do 3 puta godišnje.. pročitala sam cijelu knjigu o tome... napravljeno je tako da u tom napitku imaš sve što ti je potrebno za 7 dana, i vitamine i minerale i sve ostalo... meni je okus bio malo bljak radi javorovog sirupa koji inače ne volim, ali ljudima kojima ne smeta je skroz ok. Uglavnom opet planiram na to kroz nekoliko dana :)

  • TerezaNovoselić 20.06.2011.

    HAHA kakve su ovo gluposti,baš me zanima tko je to napisao. UŽAS

Komentiraj...
Vidi sve komentare