To je to što me zanima!

Direktor Levisa: Već 10 godina nisam oprao traperice u perilici

Chip Bergh tvrdi da svoje traperice čisti samo na mjestu na kojem imaju mrlju, a ako ih baš mora oprati, da to radi 'na ruke' i nikako u perilici rublja
Vidi originalni članak

Predsjednik uprave kompanije 'Levi Strauss & Co' Chip Bergh nedavno je zbunio mnoge obožavatelje brenda kad je za 'CNN Business’ Markets Now' izjavio kako svoje najdraže traperice nije oprao u perilici rublja od kad ih je kupio, a ni ne namjerava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim toga, Bergh je priče o 'zamrzavanju trapera da se očuva oblik i boja' nazvao bapskim pričama, a nekoliko dana nakon izjave o nepranju trapera, glasnogovornik tvrtke je za FOX Business objasnio na što je njegov nadređeni mislio:

- Poznato je da gospodin Bergh samo tretira mrlje na trapericama, ili ih u najgorem slučaju opere ručno, ali nikad u veš mašini.

Ovo inače nije prvi put da je čelni čovjek Levisa javnost iznenadio svojim izjavama o pranju, odnosno ne pranju popularnih traperica, 2014. je već rekao da 'njegove traperice nikada nisu vidjele unutrašnjost veš mašine', a svoju je izjavu kasnije objasnio riječima:

ČISTOĆA JE POLA ZDRAVLJA Evo što čistiti nakon viroza da se i drugi ukućani ne razbole

- Htio bih da se promijeni opće prihvaćeno mišljenje kako sve što odjenemo jednom ili dvaput odmah treba baciti u mašinu. Bio sam provokativan u izjavi jer želim naglasiti kako duboko vjerujem u ono što naš brend predstavlja: kvalitetu, dugotrajnost i održivost. Zato zaista ne vjerujem da se traperice trebaju prati često koliko to mnogi misle - objasnio je Bergh još 2014. godine.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • BrunoMrgood 28.03.2019.

    Da je tebi stalo do dugotrajnosti radio bi traperice od konopljinog platna,samo sta bi ti onda zarada bila mnogosteuko manja,jer su takve traperice nepoderive,pa bi svako kupio samo 3-4 komada tokom zivota. Ovako ih nakon par godina bacimo jer se poderu.

  • MOC JE U ZNANJU 28.03.2019.

    Sasvim je onda jasno kakav je to kvalitet današnjih farmerki kada se ne mogu prati u mašini za pranje veša . Od svega ostalo je samo ime "Levis " , a direktor prodaje priču bla bla i pravi antireklamu . Možda mu farmerke ubaci u mašinu mama / žena , a on pojma nema . :-))

  • Sigourney 28.03.2019.

    prije se ,,dragocjena" odjeća prala na ruke ,dakle nešto što si ne možemo priuštiti svake godine ,leviske su što starije ljepše bile ,prane na ruke ,točno tako .Ja sam jedne svoje nosila od drugog srednje dok se nisu raspale (čitaj ,nisam mogla stati u njih jer sam ostala trudna i udebljala se ),jedno 7-8 godina .

Komentiraj...
Vidi sve komentare