To je to što me zanima!

Dirljivi video: Majka opet čula otkucaje srca pokojnog sina

Srce tragično preminulog dječaka Casha nastavilo je živjeti u 18-mjesečnoj djevojčici Loli, koju je Cashova mama Brooke dobila priliku upoznati i tako još jednom čuti srce pokojnog sina
Vidi originalni članak

Brooke Eaton je majka dvogodišnjeg Cazmirra 'Casha' Landersa koji je 2018. preminuo nakon što se utopio u bazenu i šest dana proveo na respiratoru. Kad joj je sin žalosno izgubio životnu bitku, Brooke je odlučila darovati njegove organe i tako pomoći da se spasi nekoliko dječjih života. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna od te djece bila je Lola Bond, kojoj je samo par dana nakon rođenja dijagnosticirana smrtonosna srčana mana, a koja sad živi zahvaljujući srcu malenog Casha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Cashovo je srce tako nastavilo živjeti kroz tu 18-mjesečnu djevojčicu koja je nedavno prošla transplantaciju srca, a Brooke je sada preko nje, po prvi put od Cashove prerane smrti, čula kako kuca srce njenog sina. 

- Čim sam ušla u bolničku sobu u kojoj je Lola bila, preplavile su me emocije. Činilo mi se da mu srce kuca tako čisto, svaki je otkucaj bio jasan. A ona me oduševila - ispričala je Brooke, koja kaže i da se na nevjerojatan način povezala s djevojčicom, bez obzira na tragične okolnosti koje su ih spojile.

Kaže i kako će s Lolom biti povezana do kraja života, a malena sada, tvrde liječnici, ima šanse za skoro potpuno zdrav život, budući da je prošlo ono kritično vrijeme u kojem tijelo može odbaciti srce. Djevojčica će, kažu liječnici, uzimati lijekove protiv odbacivanja, ali to neće utjecati na kvalitetu njenog 'novog' života.

MIČU TRAGOVE DEZODORANSA Vlažne maramice za sve: Brišu mrlje s kauča, mast s tavice...

- Nevjerojatno mi je da sada postoji netko tko ju voli koliko i mi - rekla je Lolina baka Margaret, koja dodaje da Lola sigurno ne bi preživjela da nije bilo tog 'dara s neba', srca malenog Casha. 

Inače, njegovi su organi spasili živote još troje djece, a njegova je majka za Daily Mail rekla kako ju to ne čudi, jer je "njezin dječak uvijek volio davati". 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nataodinata 09.08.2019.

    Nedavno sam gledal prilog na TV gdje su ljudi svjedočili da sa srcem primatelj dobija i dio osobnosti darovatelja, po meni to je tako utješno u ovakvim situacijama.

  • 09.08.2019.

    Ovo je nešto najljepše i najsnažniji što je netko mogao učiniti... Bravo ❤️🙏🏻

  • BonnyParker 09.08.2019.

    Rasplakalo me... koja je to snaga, izgubiti svoje dijete i odluciti se, u takvim bolnim trenucima, spasiti druge zivote... svaka cast ❤❤❤

Komentiraj...
Vidi sve komentare